Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 131

Тема: спам

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    А защо някой трябва да чака друг или други да защитят интересите му. Аз мисля, че в една организация би трябвало всеки участник да даде своя принос за постигане на целите. Този филм с чакането вече го гледаме десетки години. Аз съм на този принцип: Преди да поискаш нещо помисли какво си дал.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Димитър Бонев Виж публикацията
    А защо някой трябва да чака друг или други да защитят интересите му. Аз мисля, че в една организация би трябвало всеки участник да даде своя принос за постигане на целите. Този филм с чакането вече го гледаме десетки години. Аз съм на този принцип: Преди да поискаш нещо помисли какво си дал.
    Г-н Бонев, смятате ли че тези тука не са дали нищо, че пак трябва да си задават въпроса: Преди да поискаш нещо, помисли какво си дал. Този номер се играе в нашата държава постоянно. Все имаме да даваме и да даваме, и да даваме........ до кога?

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Имам два кошера от 2007г. По ред причини, не съм ги увеличил и регистрирал. Просто са на 150км. Не мога да пътувам всяка събота и неделя.

За регистрацията на пчелините съм. Ходих в Габрово, независимо от това, че знаех условията за членство в КБП. Много бих се радвал КБП да постигне високите цели които си е поставила. Затова, и бях там, да подкрепя създаването на организация от коренно различен тип. БЛАГОДАРНОСТИ на г-н Матеев, затова че се нагърби с толкова тежка, и неблагодарна задача.
    УСПЕХИ, Г. Георгиев

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Някъде из темите ви бях задал един въпрос, на който не получих отговор. Сега вместо отговор на въпроса ти ще го задам отново. Знаете ли защо при нас в Пловдивското дружество "Акация" нещата се случват и дружеството върви добре?

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Някъде из темите ви бях задал един въпрос, на който не получих отговор. Сега вместо отговор на въпроса ти ще го задам отново. Знаете ли защо при нас в Пловдивското дружество "Акация" нещата се случват и дружеството върви добре?
    След като съм от другият край на България и не съм медиум, би ми било трудно да знам отговора. И за да не гадая и налучквам бих се радвал да го споделиш, въпреки че може и да си го споменавал някъде...

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
    След като съм от другият край на България и не съм медиум, би ми било трудно да знам отговора. И за да не гадая и налучквам бих се радвал да го споделиш, въпреки че може и да си го споменавал някъде...
    Да ще отговоря и отговорът може да е полезен за всяко едно сдружение. При нас работата не се върши от един двама души. Екипа е много голям и всеки се старае да допринесе с нещо за дружеството. Повече от 25% орт членовете са активно участващи и бройката расте. Всеки се заема с това, което умее най-добре. Ако някой види, че задачата, с която се е заел е непосилна за него, просто споделя и друг или други се захващат да му помагат. Екипа е много голям и почти няма противоречия. Има консенсусни решения. Някой от по-възрастните колеги ни контролират, и ако стъпим на криво ни поправят.Е не винаги е било така. Навремето когато станах член на дружеството, бях един от най-младите там. Благодарение на далновидността на бай Георги (лека му пръст) в дружеството постоянно се включваха по-млади хора и продължават да се включват. Постепенно натовари нас по-младите с отговорността да вършим организационните работи и ни нареди в УС на дружеството, за да ни стимулира да работим още по-усърдно. Започнахме с дребни неща, организирахме групово закупуване на консумативи, започнахме да организираме изложения, създадохме добри контакти с местната власт и се включваме в много мероприятия които се организират в града, участввахме активно в организирането на ApiBulgaria. Имаме още много свежи идеи и дай Боже скоро и тях да реализираме. За това всеки път ви казвам, да не чакате някой друг да ви оправи положението. Ако и ние така чакахме, нямаше да имаме дружество и всеки сам щеше да се опитва да се спасява, а от това щяхме всички да губим.

Автор
    Регистриран
    19.11.2010
    Пчеларски район
    Павликени-Сухиндол,
    Всеки се заема с това, което умее най-добре. Ако някой види, че задачата, с която се е заел е непосилна за него, просто споделя и друг или други се захващат да му помагат. Екипа е много голям и почти няма противоречия. Има консенсусни решения. Някой от по-възрастните колеги ни контролират, и ако стъпим на криво ни поправят.Е не винаги е било така. Навремето когато станах член на дружеството, бях един от най-младите там. Благодарение на далновидността на бай Георги (лека му пръст) в дружеството постоянно се включваха по-млади хора и продължават да се включват. Постепенно натовари нас по-младите с отговорността да вършим организационните работи и ни нареди в УС на дружеството, за да ни стимулира да работим още по-усърдно.
    Именно това е истината за най-сплотената пчеларска организация у нас. Трябват само- един мъдрец и дузина читави работяги. Дано Бай Георги /леко му пръст/ да се е сетил и да подготвил приемника си, че да не се скарат кой да води бащина дружина. Това се опитах да обясня преди дни и на Янко Янков от Варна- че той и Михайлов прокуждат младите и ги чака фиаско- май не ме разбра, и сега както се казва в книгите -ще стоим на брега на реката и ще броим....удавените пчеларски организации!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Цитат Първоначално публикувано от Evgeni Petkov Виж публикацията
    Дано Бай Георги /леко му пръст/ да се е сетил и да подготвил приемника си, че да не се скарат кой да води бащина дружина.
    Бъди спокоен, при нас лидерството не е самиоцел и това е добре известно на всички ни. Бай Георги вдигна много високо летвата и който и да бъде избран за негов приемник ще трябва да се съобразява с това. Дори и да има надпревара, тя ще е честна и почтенна, а загубилия надпреварата ще е рамо до рамо със спечелилия, т.е ще бъде най-добрия му помощник. Всички ние в дружеството сме добри приятели и няма да допуснем това дружество да бъде съсипано. Напротив ще продължаваме усърдно да работим за развитието му.

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Бонев.Общо взето нищо не казваш с този пост. Какво трябва да дам, какъв трябва да ми е приноса та ако реша да ставам производител на пчелни продукти да имам право да членувам б конфедерацията. Моля ти да ми обясниш.

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Бонев.Общо взето нищо не казваш с този пост. Какво трябва да дам, какъв трябва да ми е приноса та ако реша да ставам производител на пчелни продукти да имам право да членувам б конфедерацията. Моля ти да ми обясниш.
    Колега, не мога да разбера едно нещо. Ти искаш ли да членуваш в КБП или не искаш? Извинявай ако си го написал някъде, пък аз да не съм го прочел.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •