Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 236

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Gavazov Виж публикацията
    А Дадан-блатовата не е ли също благоприятна за зимуване , доста по добре от МК
    Естествено ,че при Д.Б. няма "зона на смъртта".Д.Б. е трудоемък и предимствата на многокорпусната технология ги няма.Проследи дискусията на колегите в темата:1 корпус 2-3 магазина мнения ?" Аз я следя от самото начало.

Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Наблюдател
    Регистриран
    18.03.2014
    Пчеларски район
    Сърнена Средна гора
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Естествено ,че при Д.Б. няма "зона на смъртта".Д.Б. е трудоемък и предимствата на многокорпусната технология ги няма.Проследи дискусията на колегите в темата:1 корпус 2-3 магазина мнения ?" Аз я следя от самото начало.
    Д.Б.рамка с успех се ползва за многокорпусна технология на работа.Всичко зависи от условията на даден раъон и личния избор на пчеларя!,в

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Точно заради бъркочите ми е думата.Аз зазимявам с достатъчно мед и притесненията ми не са,че ще умрат от глад.Аз също мисля да ги ползвам когато няма паша,но ще трябва да се оборудвам за месенето и меленето.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •