Цитат Първоначално публикувано от Мартин Илиев Виж публикацията
Защо да не може да се преместят в хубав район?
Все едно да искате помощ за да правите хладилници в Сибир.Или пък парно в Африка
Като нямате хубав район за пчеларстване сменяте бизнеса и готово.Никой не е длъжен да налива пари от пусто в празно.Тук в Германия всеки ден се пътуват стотици килметри за всяка една работа,а в БГ, виж ти, не можело да се смени района на пчеларстване,защото някой търтей го мързи всеки ден да пътува Когато имаш нулева година,значи не си подходящ за този сектор и толкова,защо като си негоден някой трябва да налива пари в теб?
Мартине,Мартине,питай някой германец дали е чул или чел в тяхната държава да откраднат кошери.Предполагам,че 15 минути няма да може да асимилира какво го питаш.Аз вече се орентирам към подвижно пчеларство,докато другите ще си вземат тяхното решение.Между другото сега ми хрумна въпрос и ако може да отговориш.Когато ми хареса друг район и с колегите докараме 1000 бр кошери,какво ще направят хората който пчеларстват там? Дали ще на приемат с отворени обятия или ще са първите започнали със зулумите.Ясно е,че до девето коляно ще на сърбят задниците всички.