Не знам. Засега само става ясно, че задкулисно има постигнато някакво споразумение, а вчера в работната група беше разигран театър за пред нас, защото снимахме. Някакъв задкулисен план ВЕЧЕ ИМА, но все още не го знаем какъв е той. Знаем само кои са играчите в този задкулисен план. Ако довчера само Мишо беше доказания ИЗМАМНИК и ФАЛШИФИКАТОР, към днешна дата вече си имаме още няколко ИЗМАМНИЦИ и ЛЪЖЦИ, и това е документирано с видеокамера.
Става въпрос за фалшифицирания от Мишо протокол, който беше разпратен на всички членове на работната група. Вчера сина ми повдигна въпроса и тропна протокола на масата и знаете ли какво се случи? Невероятно, но факт !!! Мишо обяви, че такъв протокол няма и всъщност фалшификатора съм аз самия. Всички от групата в един глас гракнаха да защитават Мишо. А това са хора, които СЪЩО СА ПОЛУЧИЛИ ПРОТОКОЛА и също са видели, че ИМА ИЗМАМА. Тоест в момента ЛЪЖАТ И МАМЯТ НЯКОЛКО ЧОВЕКА, и това е документирано от видеозапис.
Колкото до протокола дали Мишо го е фалшифицирал или аз - това лесно може да се докаже с нотариус. Има такъв тип услуга, при която нотариуса вади от компютъра или от сървъра данни за получения мейл и нотариално удостоверява кое е истина и кое - лъжа.
Та вижте мейлите на хората, които са получили протокола. Котларски, Димо Димов и останалите без доцента и Ганчо са го получили този протокол. Сега обаче са се договорили ДА ЛЪЖАТ въпреки че копие от протокола го имат поне 4-5 наши хора - аз, Кожухаров, Петя, Вячеслав....
![]()