Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 131

Тема: спам

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    13.03.2014
    Пчеларски район
    Търговище
    Цитат Първоначално публикувано от Георги Кръстев Виж публикацията
    http://www.desant.net/show-news/18831/
    Понеже човека е от моя край, та ми стана интересно кой е, какъв е..?
    Само един коментар - ето за това хората не вярват ,че нещо ще се промени и браво на колегата за информацията.

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от радо Виж публикацията
    Само един коментар - ето за това хората не вярват ,че нещо ще се промени и браво на колегата за информацията.
    И от мене само един коментар - добре дошли в България!
    И заради информацията, и заради "кирливата риза", и заради оптимизма, и заради двуличието, и заради журналистическия професионализъм, и заради куп други неща!

Матеев, според мен УС трябва да излезе с някакво мнение по въпроса.
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Както писах в друга тема,много е удобно да обявиш някой за платен провокатор.Това говори само едно - безсилие.Матеев,не можеш ли да разбереш,че Българина се е нагледал на наглеци и крадци и все се надява да дойде нещо хубаво.Колкото по-голяма е надеждата му,толкова по-голямо е разочарованието му от "пропадналата надежда".Аз не съм отписал новата организация и се надявам тя да бъде мъдра и загрижена за пчелите и пчеларите.Правилно е обаче ако има съмнения по върха те да бъдат премахвани в зародиш,защото в противен случай остава тъпото усещане,че пак се опитват да те прекарат,говорейки ти за розови слонове.Да разбираме,че ти гарантираш за този човек и желаеш да му се даде време за да докаже качествата си.Добре.Говориш за липсата на чисти и неопетнени лидери - има такива,само че те не искат да се цапат.Интересно ми е след като сам твърдиш,че няма "свестни" лидери,как се надяваш да направиш "свястна" организация с несвестни.Сигурен съм,че ме разбираш.Разбери,че както и да ме третираш това няма да реши проблема с доверието,а само ще го задълбочи.Предполагам,че колегите които са чели мои мнения са разбрали,че поставям на първо място доброто отношение към пчелите и природата.Ако смяташ,че това пречи на организацията ти,знаеш как да процедираш.

П.С.Дано времето покаже,че съмненията ми са били грешни.Това се надяват и всички останали.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •