Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
Ае Жорка, сори за офтопика, ама сега те видях че си на пръсти, така както си ги наредил може и кофички да си правиш между тях. Само трябва да ги доближиш малко.

Зазими ли ги добре?
Много си наблюдателен ти си първия който го забелязва това
дам тези кошери ги зазимих супер добре с почти пълен корпус мед даже този който е под дясната ми ръка не можах да го съкратя на два корпуса и остана на три като първия в само прашец в питите във втория гледаше пило до много късно тук са на слънчоглед като от тях съм взел и по един корпус отводка и са изградили един корпус и магазин и половина
а кафявото от страни е отводка направена юни с готова майка и от него съм много доволен нищо че е осмак
тази година понеже беше дъждовна кошерите се развиха на много пчела имаше един момент в който нямаха грам мед в кошера но пък малко да имаше слънце събираха яко ,такива големи семейства като тази година до сега не съм имал почти всичките семейства се зазимиха на по 6-8 междурамия пчели и на всички има поне по 5 пълномедни пити и останалите са с венци по малко е от обичайнито но мисля че ще им стигне поне до февруари пък после ще го мисля