На мене всъщност тези блокчета ми харесаха. Само трябва на пчелина да се докара един бетоновоз с бетон и после с кофи да се налеят дупките в блокчетата. Така ще се получи НЕПРЕМЕСТВАЕМ КАМЪК - да питам циганите как ще го откраднат......
На мене всъщност тези блокчета ми харесаха. Само трябва на пчелина да се докара един бетоновоз с бетон и после с кофи да се налеят дупките в блокчетата. Така ще се получи НЕПРЕМЕСТВАЕМ КАМЪК - да питам циганите как ще го откраднат......
Ползвам бетонови блокчета ли, плочи ли, доста масивни. Забележки нямам никакви.
Аз също ползвам блокчета но от плътен бетон с размери 50 на 10 на 12 с цена 1.28 за брои. много са удобни.
Да попитам 2 неща. 1-во ако искам да се сдобия с акациеви колци, по какъв начин? И 2-ро, кога е най-добре да бъдат сечени, сега или на пролет.... Защото си мисля, че не е много законно да ходя в гората и да сека.....
Идеята от клипчето е добра . Захванати крака за бетонни плочи.Краденето на подобни стойки би било доста трудно за мургавите.
Палят кошерите след ден два разбиват бетона на място за да не го мъкнат и си толкова вътре че .........
Кръстев, във продавалника е пълно с обяви за акациеви колове. Мисля, че и с поръчка в горското се взимаха. Цената е ниска и не си заслужава да рискуваш да те хванат с няколко кола горските (сеченето дори и на колове е незаконно).
Няколко пъти се писа за обгаряне на акациевите колове, кога и как се прави тази процедура? Има ли значение през кой сезон е добита дървесината?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))