Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 17

Тема: Ад и Рай

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Жорка, много черногледо - я дай малко по-оптимистично!!! Виж колко хиляди декари с рапица имаш "точно под носа си", а то другото - няма оправия!!!

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
    Жорка, много черногледо - я дай малко по-оптимистично!!! Виж колко хиляди декари с рапица имаш "точно под носа си", а то другото - няма оправия!!!
    Аааа не съм съгласен. Точно туй не е черногледо. Напротив, опитвам се да помогна. А и я виж как хваля, ДФЗ-арите. Наистина са готини, ма то е и от преди при тях.
    Никога! Ама НИКОГА не съм се оплаквал от бюрокрацията около моето ЗП съществуване. Ама сега ми кипна много. 101 подписа и печати от хора и институции, които нито са ми видяли кошерите, нито пчелите, нито знаят къде са... а изискванията за оценяването "намаляват злоупотребите". Намаляват единствено надеждите на честните хора! Говоря за НПП прием 2015
    И пак не се оплаквам! Не завиждам на тези, които ще вземат повече, няма да псувам ако не ме одобрят. Дразнят ме единствено коментрите от типа "гроздето е кисело" от хора, които хем не кандидатстват, хем злорадстват за неволите на другите.

Пък за рапицата, още нямам точна представа да и се радвам ли, да съжалявам ли... като знам след пръскането на житата тази пролет какво ми дойде до главата....
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Айде да ни е честита оставката на "любимия" министър. Да ни е честит и вероятния "нов" министър - Десислава Танева... Както каза един приятел във ФБ, "на Бойко явно резервната скамейка е не само къса, но и кръгла..."
    Георги Корчев се казвам
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    Айде да ни е честита оставката на "любимия" министър. Да ни е честит и вероятния "нов" министър - Десислава Танева... Както каза един приятел във ФБ, "на Бойко явно резервната скамейка е не само къса, но и кръгла..."
    То от министъра ако зависеше пчеларството ехеее. Още от сегашните избори ще разберем следващия министър Чичибаба, Дикме или Кабил ще е. Който и да е, все ще оправи неговите си хора!

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Корупцията е маслото в мотора на демократичната държава.Навсякъде ограничават разхода на масло, при нас се лее в изобилие.Богата държава!
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Автор
    Регистриран
    14.02.2015
    Пчеларски район
    Северозападен
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Корупцията е маслото в мотора на демократичната държава!
    Баси, 2/3 от Европа значи са били тоталитарни държави и затова нямало такава корупция?!

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Иван_Барабан Виж публикацията
    Баси, 2/3 от Европа значи са били тоталитарни държави и затова нямало такава корупция?!
    Ако нямаше корупция, нямаше да се борят с нея.Там за вятърните мелници са по-наясно от нас.Малката разлика е, че там се борят, а у нас я поощряват.У нас корупцията е неморална, но пък е законна. А когато между морал и закон има несъвместимо противоречие се пита: Кой пише законите?Та в това е "малката" разлика между нашата и европейската демокрация.
    А корупцията ? Още Алеко пише за нея в "До Чикаго и назад". Ама в Щатите я лекуват днес с дългогодишна почивка в сенчесто място.Там оставките не са индулгенция за непогрешимост.Такива ми ти работи!
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    То от министъра ако зависеше пчеларството ехеее. Още от сегашните избори ще разберем следващия министър Чичибаба, Дикме или Кабил ще е. Който и да е, все ще оправи неговите си хора!
    Малко са държавите, където власт имащите не гледат да оправят своите. Разликата е, че при едните (умните) има и за масите, а при другите всичко отива по канален ред...
    Георги Корчев се казвам

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •