какво представлява мюлеровата хранилка???..
какво представлява мюлеровата хранилка???..
Виж темата "Топла хранилка на Костадин Якофов".Първоначално публикувано от anton_76
Силата присъства там, където работи мисълта.
Някой знае ли от къде мога да си намеря пластмаса за милерова хранилка?
Не зная каква пластмаса търсиш, но ако те устройва поликарбонат, в Практикер продават най разнообразни заготовки от този материал - с въдушна камера или без такава, с различни цветове, дебелини и десени.
Свържи се с Тотевски от форума. Аз му бях занесъл плоскости от tuplex.bg, но не знам дали е опитвал. Аз от това си направих рамки-хранилки е съм доволен. Не им е дошъл още реда на Милеровите при мене :-)
допълнение: води се разпенено PVC. Аз научих за това от Матеев (да му благодарим).
Този пост е редактиран от nikola.vladov; 19.11.2014 в 10:14.
Аз разгледах сайта на тази фирма Туплекс, но по скоро се интересувам какъв трябва да бъде материала (полиестер или полистирол) за тази милерова хранилка? Ако някой знае моля да каже за да знам от там нататък какво да търся.
Вземаш си туплекс или лайтекс с 19 или поне 15мм дебелина лепиш и си готов, за дъно използвай 3мм. Стъклото да ти е 4мм..
Аз вместо стъкло ползвам карил(плексиглас) прозрачен. Поне не толкова крехък като стъклото.
Вече имам вариант на милерова храникла от разпенено ПВЦ. За повече информация: http://pchelari.com/forum/showthread.php?t=1438&page=10
Никога не знаеш колко скоро ще стане твърде късно.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))