Понеже сте си стари друшки ,явно намеците са по мой адрес.Чета ви отдавна и знам че сте много печени.Може би затова днес ,четейки стари теми ,ми направи впечатление как така наречени новобранци ,задават въпроси на които отговарят също такива ,като тях.
Прав си, ама до някъде.
Имам в предвид това, че доста нови колеги задават или оспорват въпроси, за които има десетки, че и стотици мнения.
Не си прав обаче за т.н. от теб "дружки", защото те не са всезнаещи и всеможещи. Пчеларството се развива, защото и природата ни предлага нови предизвикателства.
Апропо, твоя пост ме провокира да се замисля, с тия темпове, с които се развива пчеларството, аджаба дали търсещите нови технологии в пчеларството, не биха измислили индивиди, които да са хем майка, хем баща, хем трудовак.
То и еволюцията при хората май клони на там.
Айде сега само оправдания... С днешните технологии може да четем статии и от китайски... Вярно, че превода не е перфектен, но не е проблем да се хване смисъла.
http://translate.google.co.uk/transl.../2005_1-nf.htm
Здравейте.Разбирам, че сте отговаряли на едни и същи въпроси по няколко пъти и това ви дразни.Да питам пак: като се съберете 4-5 стари пчелари ,не обсъждате ли пчелите или само за е.....е си говорите?И да ви кажа : трудно се чете цяла тема , камо ли няколко.
В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))