Понеже сте си стари друшки ,явно намеците са по мой адрес.Чета ви отдавна и знам че сте много печени.Може би затова днес ,четейки стари теми ,ми направи впечатление как така наречени новобранци ,задават въпроси на които отговарят също такива ,като тях.
Прав си, ама до някъде.
Имам в предвид това, че доста нови колеги задават или оспорват въпроси, за които има десетки, че и стотици мнения.
Не си прав обаче за т.н. от теб "дружки", защото те не са всезнаещи и всеможещи. Пчеларството се развива, защото и природата ни предлага нови предизвикателства.
Апропо, твоя пост ме провокира да се замисля, с тия темпове, с които се развива пчеларството, аджаба дали търсещите нови технологии в пчеларството, не биха измислили индивиди, които да са хем майка, хем баща, хем трудовак.
То и еволюцията при хората май клони на там.
Няма никакви намеци
,"1000 пчелари 1000 мнения"всеки който е решил да се знимава сериозно с пчели,независимо дали с 5 или 500 кошера трябва да намери своя начин на работа ,практика и четене,ако има наблизо някой да покаже още по добре.Тук в форума около 10% от участниците са пчелари от който има много какво да се научи ,но те са отговорили на даден въпрос по няколко пъти .Както и част от матеряла в темите е лакардия,НО има и доста уроци.
Поздрави.
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))