Така е. Поправих го. Благодаря за забележката. Точно това и съм искал да напиша защото гледах датата на компютъра, но явно тази сутрин кукувица ми е изпила акъла. При мене е екшън - снега вече надхвърля 45 сантиметра. Спешно повиках част от персонала да рине, но как се изриват десетки тонове сняг. А и продължава да вали, при това много интензивно. Всички транспортни средства трябва спешно да им се смени течността в чистачките. Също така и антифриза на някои от тях, както и летни със зимни гуми. Естествено започнаха и проблеми с някои акумулатори.
Имам и коли на път, попаднали в едно или друго задръстване. Витиня в момента е задръстена от завъртял се на кофти място тир. Няма достъп до него за снегорини или влекачи, които да го измъкнат. Поради тази причина хиляди коли са задръстили пътя и някои от тях се нуждаят от помощ. Разчистването и отварянето на пътя ще отнеме поне 4-5 часа. Там имам и моя кола, но добре че е Audi Quatro и за нея няма проблем с измъкването от преспи. Ползата от това обаче не е много голяма при положение че пътя е задръстен от спрели коли, някои от които буксуват и не могат сами да тръгнат без бутане.
Абе пълна лудница....... Гледайте новините по телевизията......

Цитат