Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 95

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Зимата пак ни изненада - ха ха......
    В Габрово снега само за няколко часа натрупа 30-40 сантиметра и не спира да вали. Тука на Етъра пътищата не са разринати и коли не се движат. Само за 2 часа след началото на зимата и вече изпаднахме в бедствено положение ......ха-ха......

Написах този постинг за да остане във форума като архив, че през 2014 г. първия сняг е завалял на 25 октомври.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията

Написах този постинг за да остане във форума като архив, че през 2014 г. първия сняг е завалял на 25 ноември.
    Е, да - ама днес е 25 октомври...

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	image.jpg
Прегледи:      305
Размер:	231.4 KB
ID:	2278

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Така е. Поправих го. Благодаря за забележката. Точно това и съм искал да напиша защото гледах датата на компютъра, но явно тази сутрин кукувица ми е изпила акъла. При мене е екшън - снега вече надхвърля 45 сантиметра. Спешно повиках част от персонала да рине, но как се изриват десетки тонове сняг. А и продължава да вали, при това много интензивно. Всички транспортни средства трябва спешно да им се смени течността в чистачките. Също така и антифриза на някои от тях, както и летни със зимни гуми. Естествено започнаха и проблеми с някои акумулатори.

Имам и коли на път, попаднали в едно или друго задръстване. Витиня в момента е задръстена от завъртял се на кофти място тир. Няма достъп до него за снегорини или влекачи, които да го измъкнат. Поради тази причина хиляди коли са задръстили пътя и някои от тях се нуждаят от помощ. Разчистването и отварянето на пътя ще отнеме поне 4-5 часа. Там имам и моя кола, но добре че е Audi Quatro и за нея няма проблем с измъкването от преспи. Ползата от това обаче не е много голяма при положение че пътя е задръстен от спрели коли, някои от които буксуват и не могат сами да тръгнат без бутане.

Абе пълна лудница....... Гледайте новините по телевизията......

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Е как изненада бе г-н Матеев? МТО станцията нищо ли не показа? Тоя път даже и Емката Чолаков не беше далеч от истината... За съжаление.
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    При връщане от София от среща на работната група за създаване на НППО е имало и един малък екшън - ха-ха..... Паднало дърво на пътя и блъскане в него, за щастие с минимални щети по джипа.

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	DSC_8005.JPG
Прегледи:      694
Размер:	319.8 KB
ID:	2281

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Несъобразена с пътните условия скорост. Шофьор със самочувствие заради лъскава кола. Вчера, късен следобед, с няколко такива се разминах а един заобикалях.
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Така е. Диагнозата ти е правилна. Но не е виновна лъскавата кола, а възраста на шофьора. На снимката се виждат и следите на друга кола, която обаче не се е блъснала, а просто е спряла и се е върнала. Сина ми обаче се е блъснал. Какво да се прави - такива са всички младежи. Нима едно време и ние не сме били луди глави?

С времето акъла на младежите-шофьори ще им дойде в главата, но за съжаление някои от тях няма да могат да го доживеят този момент (около 0.5% или 1 на всеки 200). Такива са тъжните цифри на статистиката.

Аз също през живота си имам няколко дребни автомобилни произшествия и една сериозна катастрофа, в която москвича стана на скрап. И всичко това е било на младини. След 30-тата си година обаче не си спомням за някакво ПТП, предизвикано от мене.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •