здравеите и от мен,днес и аз направих едно третиране с ОК ,разтворена в рестилирана вода.напръсках абсолютно всички пити с пулвелизатор.понеже за пръв път третирам с тази киселина баят хубаво ги напръсках всички пити,дано не съм смачкал някоя маикадокато съм прехвърлял питите,остана ми разтворена ОК,та се чудя дали да не добавя след 20 дена малко захар да им капна по малко между рамките,но се притеснявам да не им доиде много.
А ако третирам повече тази година този разствор да го изхвърля ли или може да се съхранява така
Рецептата на scutellator е 900 ml вода, 100 gr. захар и 35 gr. OK. Миналата седмица я изпробвах и понеже съм с мрежесто дъно още на другият ден видях резултата, имаше на картона десетки кърлежи, а бях сложил лентички преди месец. Може би ОК е по-ефективна от лентите.
Сетих се още нещо,scutellatorа натъртваше ( явно за да ни го набие), че разтвора трябва да е малко захарен ( сладък ).
Колега kapanec,благадаря за бързият отговор изхвърлям разтвора а кошерите няма да ги отварям скоро ,дано днешното пръскане им е достатъчно
tanasko , любопитен съм колко кошера третира по този начин ?
Имам 6 третирах ги всички
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))