Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1063

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    17.04.2014
    Пчеларски район
    с.Крушаре , обл.Сливен
    здравеите и от мен,днес и аз направих едно третиране с ОК ,разтворена в рестилирана вода.напръсках абсолютно всички пити с пулвелизатор.понеже за пръв път третирам с тази киселина баят хубаво ги напръсках всички пити,дано не съм смачкал някоя маикадокато съм прехвърлял питите,остана ми разтворена ОК,та се чудя дали да не добавя след 20 дена малко захар да им капна по малко между рамките,но се притеснявам да не им доиде много.
    А ако третирам повече тази година този разствор да го изхвърля ли или може да се съхранява така

Заслужил Автор
    Регистриран
    18.11.2013
    Пчеларски район
    с.Просена
    Цитат Първоначално публикувано от tanasko Виж публикацията
    здравеите и от мен,днес и аз направих едно третиране с ОК ,разтворена в рестилирана вода.напръсках абсолютно всички пити с пулвелизатор.понеже за пръв път третирам с тази киселина баят хубаво ги напръсках всички пити,дано не съм смачкал някоя маикадокато съм прехвърлял питите,остана ми разтворена ОК,та се чудя дали да не добавя след 20 дена малко захар да им капна по малко между рамките,но се притеснявам да не им доиде много.
    А ако третирам повече тази година този разствор да го изхвърля ли или може да се съхранява така
    Максимум 24ч може да го съхраниш и то в хладилник.Дозата за едно третиране на семейство е 50мл пръска се върху рамките и в междурамията
    Милен Михов

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •