Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
Също и за изцепките на някои пчелари, които казват "Ами аз им дадох на пчелите еди какво си, и те го изядоха с кеф и не умряха". Ами да, изяли са го, защото са били гладни, но дали е било с кеф само те си знаят.

Дай на един прегладнял корабокрушенец в лодка насред морето умрял плъх и кана с пикня, и той ще изяде плъха и ще изпие пикнята лакомо и бързо. И извънземните, които го наблюдават, ще напишат в техните космически форуми: "Човечеството лакомо яде плъхове и пие с кеф пикня. Поучете се от нашия опит и правете същото." И след това ще подменят морската вода в океаните с пикня, и ще подменят всички видове животни само с плъхове. И после ще се хвалят в техните си форуми "Аз моето човечество си го отглеждам не заради бизнеса и парите, а заради любовта ми към него..... Давам му да яде любимите си храни и да пие любимите си сиропи......"
Ядат не защото са гладни,а защото има захар.Нека някой махне захарта или нейните заместители от подхранките и да видим дали пчелите ще я погледнат та дори и да нямат капчица мед по рамките.