Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 307

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    30.07.2013
    Колеги, Моля!!! не опорочавайте темата. Ежедневно съм в контакт с десетки млади пчелари, които искат да прочетат и научат нещо ново. Дали тях ги интересува, че на г-н Минев кошерите са гладни, или, че г-н Дамянов използва сложни формули за витаминно подхранване?
    Темата е много проста - кой е най-добрия начин за зимно подхранване? Малко хора ги интерсува тази Японска тръвна, или Кенийски кошер...
    И да! Правим добра кайсиева ракия...а, пием и вино..
    Но, все пак млади хора ме питат - може ли да наливаме инвертиран сироп от Януари? Явно не откриват отговора в темите...

Забранен
    Регистриран
    11.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Пламен Минев Виж публикацията
    Но, все пак млади хора ме питат - може ли да наливаме инвертиран сироп от Януари? Явно не откриват отговора в темите...
    Ето де - открили са точния човек, за какво им са форуми. Когато ученика е готов, учителя идва.

Забранен
    Регистриран
    11.03.2011
    Защо да не вземат и да налеят малко сироп и през януари? След това този опит ще го помнят с години и дори ще го споделят във форума. Проба - грешка. Това са най - добрите уроци.

Заслужил Автор
    Регистриран
    10.10.2011
    Пчеларски район
    общ. Братя Даскалови
    Цитат Първоначално публикувано от Пламен Минев Виж публикацията
    Колеги, Моля!!! не опорочавайте темата. Ежедневно съм в контакт с десетки млади пчелари, които искат да прочетат и научат нещо ново. Дали тях ги интересува, че на г-н Минев кошерите са гладни, или, че г-н Дамянов използва сложни формули за витаминно подхранване?
    Темата е много проста - кой е най-добрия начин за зимно подхранване? Малко хора ги интерсува тази Японска тръвна, или Кенийски кошер...
    И да! Правим добра кайсиева ракия...а, пием и вино..
    Конкретен отговор: Зимно хранене твърдо НЕ. Есенно до 10-15 септември и чак напролет при ранна паша края на февруари началото на март(Захарен сироп 2:1 а по-късно 1:1)

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Определено форума се промени!

П.С. анализа ми е след поста на Ахил.
    Колега Ахил, ти също си бил млад пчелар, освен ако не си се родил такъв.

Забранен
    Регистриран
    11.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Определено форума се промени!

П.С. анализа ми е след поста на Ахил.
    Колега Ахил, ти също си бил млад пчелар, освен ако не си се родил такъв.
    То човек се ражда всякакъв, но зависи какво ще развие. Да, бил съм и млад пчелар, но никой не ми е казвал, показвал или каквото и да е. Затова, че не дължа на никой нищо.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от ahilis Виж публикацията
    То човек се ражда всякакъв, но зависи какво ще развие. Да, бил съм и млад пчелар, но никой не ми е казвал, показвал или каквото и да е. Затова, че не дължа на никой нищо.
    ОК, но тук освен по-можещите, има и начинаещи, които се нуждаят от помощта им. Не бъди егоист!

Забранен
    Регистриран
    11.03.2011
    ОК, но тук освен по-можещите, има и начинаещи, които се нуждаят от помощта им. Не бъди егоист!
    На никой няма да откажа да помогна, но не искам да ме карат насила. Не съм видял необходимост да помагам, не съм го направил. А това дали съм егоист? Всеки може в даден момент да бъде егоист. Зависи от ситуацията. Както виждаме всички, един е такъв, друг е друг. И на мен не ми харесват някои, но не им го казвам - просто чета и си вадя изводи за всеки, както и всеки за мен.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Мдаааа. Както казват хората всеки е башка "луд". Всеки е прав за себе си. Да разбират ли хората, че когато ти искат съвет за помощ, ти би им помогнал, само ако успеят да те убедят, че им е нужна такава?

Забранен
    Регистриран
    11.03.2011
    Мдаааа. Както казват хората всеки е башка "луд". Всеки е прав за себе си. Да разбират ли хората, че когато ти искат съвет за помощ, ти би им помогнал, само ако успеят да те убедят, че им е нужна такава?
    Извинявам се, че не сме по темата, но да отговоря и тук. Няма нужда да ме убеждават. Аз ще преценя дали има нужда да се помага или не.

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •