Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
А, ето ти най-после изплю камъчето, каза цената на която си ги купил(тъкмо мислех да те питам за нея), качеството което си получил е съизмеримо с цената която си платил. А бяха ли боядисани или ти си ги боядисвал?
Това че нямаш документ го спомена и в предишен пост, и след сато нямаш документ - то нямаш доказателство че си ги купил от еди си коя фирма(не съм я чувал, а не си и правя труда да я запомня), и следователно всичко което си изговорил си е на границата на клеветата... Все едно някой да си купи от тебе един-два килограма мед на цена 5лв/кг и утре да почне да те плюе, меда не е добре прецеден, има вътре буклуци, прашинки, пяна - абе не става, не си купувайте от тоя...
Аз ги боядисах,незнам клевета ли е кво е ама единственото нещ,о за което пуснах тази тема е да предпазя бъдещи купувачи от тези фирми,некачествените неща трябва да се показват на яве ,а не да се премълчават
п.с.-аз не съм тръгнал да ги съдя,че да ми трябва документ аз само казвам тук за тях,а който иска да ми вярва който не иска със здраве!