Цитат Първоначално публикувано от Вълчан Виж публикацията
Йорданов, 100% съм съгласен с теб! За мен цена на кошер: ДБ с два магазина и рамки повече от 70-75лв не давам! Да на такава цена си ги намирам и поръчвам. Гаражен майстор с няколко мой насоки, какво, къде искам да промени, направи съм си доволен отвсякъде!
Малко се бил изметнал кошера, абе такива неща въобще не ги правя на проблен. Малко труд и творчество от мен и кошера е ремонтиран! Вътре в кошера е важно какво има! Имам познат пчелар, та той ми казва искам кошера да ми е като мебел! Е, той храни, а аз вадя мед.
Абсолютно!
С такива теми като настоящата вече само се забавлявам. За да не съм офтопик. Това е мое включване преди повече от три години в една забравена тема.

http://pchelari.com/forum/showthread.php?t=241&page=2

Този кошер е от топола - минала през сушилня и после през тавана. Правен е от комшията /пчелар с много стаж/, в неговия гараж, на машини самоделки и от вторични суровини. Не си спомням точно на този дъските дали са нутвани или на права фуга сме ги оставяли. Лепен е с първокачествено немско лепило, закован е с ръждиви гвоздеи, събирани от дядо ми и тук таме някоя видия за разкош. В началото имах някои забележки, хаха, после си паснахме. В момента е с малко по-свежа боя, още е с магазините и в края на седмицата ще взема да го снимам. Ако е при мен минимум още десет години ще изкара.