Еее...говорим за качествен продукт. Чисто теоретично![]()
Аз не съм крил, че съм умерено червен.
Всяка система си има позитиви и негативи. Това, че се е провалила е по-скоро грешка в изпълнението
Аз и преди съм го казвал, но пак ще го повторя:
Изготвянето на планове и програми е прекратено с идването на "демокрацията". - тази дума не заслужава да е без кавички
Не че пари няма, а е грешно в представите на "борците за свобода".
Нали вече не сме планова икономика и не трябва да правим планове и да гледаме в бъдещето.
ИДИОТИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!
Обратно на темата:
Знам за развъдните програми, но не знам точно как са функционирали.
Само забелязвам, че много от нещата отречени от нас започват да се прилагат в белите държави.
Разкажи, ако имаш желание и информация или други колеги.
ЧЕСТИТ ДЕН НА ЧУШКОПЕКА! 40 ГОДИНИ ОТ ИЗОБРЕТЯВАНЕТО МУ!
Ден PARK(ING) DAY в София
Инж. Николай Пиперков
Тест на чушкопекТогавашната власт се заела да легализира уреда. Пристигнали инженери от София да изготвят документация. Чушкопекът бил тестван в лабораториите на “Елпром”-Варна.Това е държавна политика, а не заплатата на научен работник да е по-ниска от социална помощ за мързелив индивид от малцинството.
Smart Phones - Dumb People! Умни телефони - Тъпи хора!От няколко месеца екип от електроинженери на свободна практика в старата столица работи по чертежите и пробите на нов, по-съвременен вариант на чушкопек. Майсторите дори се шегуват, че щели да го нарекат "Смарт-чушкопек".![]()

Това е държавна политика, а не заплатата на научен работник да е по-ниска от социална помощ за мързелив индивид от малцинството.
Цитат