Разбира се че я имам, както и още една камара други финансови и счетоводни документи, справки от различни служби и какво ли не още - няколко килограма хартия и няколко хиляди снимки в компютъра. За Доцента и Ганчо, както и за техните роднини и сподвижници сигурно знам повече, отколкото те самите знат за себе си. Знам дори и неща за тях от тяхното минало, които те вероятно вече са забравили. Не знам дали се похвалих във форума, но аз си позволих да наема частни детективи, и те ми доставиха огромно количество документи и друга информация, както и няколко хиляди снимки.

По принцип няма никакво значение дали Ганчо и Доцента ще успеят да се справят с предизвиканите от мене проверки. Важното е да има медиен скандал, пък нали знаете приказката "върви после доказвай, че нямаш сестра". Аз съвсем честно и почтенно като съвестен български гражданин ще предоставя на медиите и службите притежаваните от мене документи, в който има достатъчно доказателства, че нещата се вършат по може би незаконен начин. Останалата работа ще се свърши от развинтеното въображение на журналистите, които е почти сигурно, че ще видят "престъпление" в много от документите. Ха-ха ..... например доказателство, че получени пари като субсидия са ПОДАРЕНИ на външна фирма, или годишни счетоводни отчети, при които крайното салдо по сметките на едната година не се връзва с началното салдо на следващата (тоест имаме документално престъпление в особенно големи размери - вероятно внасяне в ДФЗ на фалшифицирани счетоводни документи). Списъка с нередности е доста дълъг, за да го цитирам само в един постинг.........