Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 32 от 57 ПърваПърва ... 22303132333442 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 311 до 320 от общо 564
    Автор
    Регистриран
    12.01.2014
    Пчеларски район
    Троянски Балкан
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Ударната можеш да я ползваш и за бетон, а с нея не е добра идея да се пробива тухла
    Ударната опция се изключва.А я дадох защото е евтина и добра за цената си.
    Обяснявам...правиш дупките за винтовете с бормашината и после с винтоверта завиваш винтовете.
    Ако си с една машина и смениш няколко пъти бит и свредло ще ти писне.
    Мисля, че няма нужда да обяснявам защо се разпробиват дупките предварително, въпреки твърденията на "майстори".
    Ако с винтоверт си правил дупки, знаеш колко бързо заминава батерията, а тази е 14,4v - детска играчка.
    Имах един колега викаше дай един бит, ама PH-PZ-мезет няма значение...върти с него докато спре.
    Винтовете после трябва да ги вадиш с керпеден
    Все пак казахме 200лв и даже останаха пари за някоя глезотийка

Без никакви лоши чувства пиша този коментар . Дори много се забавлявам. От както се регистрира във форума с удоволствие чета всички твои коментари, а те явно са всеобхватни, с компетентно мнение по всички теми. Като започнем от организирането на пчелин, минем през пчеларстването с различните системи кошери, маркетинга и реализацията на пчелните продукти и стигнем до направата на кошерите. Последното ми дойде малко в повече... В стила на поста ти по-горе мога да кажа, че за направата на 1 кошер трябват ръчен трион, дърводелско ренде, тесла, гвоздеи и лепило . Не 200, а 20 лв стигат, нали...
    Никога не знаеш колко скоро ще стане твърде късно.

Автор
    Регистриран
    27.02.2013
    Пчеларски район
    стара загора
    Чети колега , учи се !
    www.rabotilnicata.hit.bg мебели и обзавеждане по индивидуален проект

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Totevski Виж публикацията
    Без никакви лоши чувства пиша този коментар . Дори много се забавлявам. От както се регистрира във форума с удоволствие чета всички твои коментари, а те явно са всеобхватни, с компетентно мнение по всички теми. Като започнем от организирането на пчелин, минем през пчеларстването с различните системи кошери, маркетинга и реализацията на пчелните продукти и стигнем до направата на кошерите. Последното ми дойде малко в повече... В стила на поста ти по-горе мога да кажа, че за направата на 1 кошер трябват ръчен трион, дърводелско ренде, тесла, гвоздеи и лепило . Не 200, а 20 лв стигат, нали...
    Ххахах прав си, с ръчни инструменти също ще стане работата.
    Няма как да не търся най-добрите варианти да постигна дадена цел.
    Сутрин ставам мъжду 06 и 10:00 и до 02:00 се занимавам само с това.
    Като започна с новините, нови изследвания, мина през youtube да видя за друго решение на проблем, после минавам през 3-4 форума, лични страници, говоря по скайп с колеги от няколко държави, разпечатвам статии и ми ги преведат по-късно и проучване на цените по магазините кой какво предлага.
    Във форумите съм по много часове на ден и сега си правя компютъра да ми изпраща на телефона теми и съобщения, но без голям успех.
    Като започна да влизам във всичките сайтове и форум и става една мацана...почвам да им губя връзката.
    През няколко часа излизам из града или обикалям по фирми и търся нещо или съм на пчелина.
    По принцип към 10:00 тръгвам по фирмите дето съм си ги записал вечерта или им пиша имейли или по телефона.
    След това към 12:00 се връщам хапвам на компютъра и излитам отново към 14-15:00, след това към 16-17:00 се връщам и към 21:00 излизам с приятели до към 23-00:00 и следват още 2-3-4 часа на компютъра.
    През няколко дена съм на пчелина да помагам при сглобяването на кошери и това се наложи да го науча.
    Дори когато съм на пчелина телефона ми е много на близо и се случва с едната ръка да стискам телефона, а с другата дъската.
    С няколко колеги се чуваме всеки ден и обменяме я идея я виц
    Това е всеки ден от сутрин до вечер. Няма как да се заливаш с такова количество информация и да няма мнение
    Интересува ме всичко, което може да ми помогне при пчеларството и смятам, че няма как да си позволя да изоставам с информацията.
    А относно "маркетинга и реализацията на пчелните продукти" завършил съм бакалавър "Икономика" и магистър "Финансов и банков мениджмънт и маркетинг" - е тук ако нямам мнение, то значи съм хвърлил много пари на вятъра
    Тъй като съм работил в 3 фирми занимаващи се с търговия на строителни материали и строителна дейност, то няма как да не познавам дървото,топлоизолациите,ме талите и какво ли още не. Много ми беше полезен този стаж сега при пчеларството, тъй като се познавам с повечето(да не кажа всички) собственици на фирми или управители на борси и т.н

Обясних ли на дълго и широко
    Винаги се радвам като помогна на колега или поне му оправя настроението, че пчеларството натоварва понякога.

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Ххахах прав си, с ръчни инструменти също ще стане работата.
    Няма как да не търся най-добрите варианти да постигна дадена цел.
    Сутрин ставам мъжду 06 и 10:00 и до 02:00 се занимавам само с това.
    Като започна с новините, нови изследвания, мина през youtube да видя за друго решение на проблем, после минавам през 3-4 форума, лични страници, говоря по скайп с колеги от няколко държави, разпечатвам статии и ми ги преведат по-късно и проучване на цените по магазините кой какво предлага.
    Във форумите съм по много часове на ден и сега си правя компютъра да ми изпраща на телефона теми и съобщения, но без голям успех.
    Като започна да влизам във всичките сайтове и форум и става една мацана...почвам да им губя връзката.
    През няколко часа излизам из града или обикалям по фирми и търся нещо или съм на пчелина.
    По принцип към 10:00 тръгвам по фирмите дето съм си ги записал вечерта или им пиша имейли или по телефона.
    След това към 12:00 се връщам хапвам на компютъра и излитам отново към 14-15:00, след това към 16-17:00 се връщам и към 21:00 излизам с приятели до към 23-00:00 и следват още 2-3-4 часа на компютъра.
    През няколко дена съм на пчелина да помагам при сглобяването на кошери и това се наложи да го науча.
    Дори когато съм на пчелина телефона ми е много на близо и се случва с едната ръка да стискам телефона, а с другата дъската.
    С няколко колеги се чуваме всеки ден и обменяме я идея я виц
    Това е всеки ден от сутрин до вечер. Няма как да се заливаш с такова количество информация и да няма мнение
    Интересува ме всичко, което може да ми помогне при пчеларството и смятам, че няма как да си позволя да изоставам с информацията.
    А относно "маркетинга и реализацията на пчелните продукти" завършил съм бакалавър "Икономика" и магистър "Финансов и банков мениджмънт и маркетинг" - е тук ако нямам мнение, то значи съм хвърлил много пари на вятъра
    Тъй като съм работил в 3 фирми занимаващи се с търговия на строителни материали и строителна дейност, то няма как да не познавам дървото,топлоизолациите,ме талите и какво ли още не. Много ми беше полезен този стаж сега при пчеларството, тъй като се познавам с повечето(да не кажа всички) собственици на фирми или управители на борси и т.н

Обясних ли на дълго и широко
    Винаги се радвам като помогна на колега или поне му оправя настроението, че пчеларството натоварва понякога.
    Колегата друго имаше в предвид ама карай, отговора се приема хаха......важно е че имаш мерак.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от s3s3s3 Виж публикацията
    Колегата друго имаше в предвид ама карай, отговора се приема хаха......важно е че имаш мерак.
    Е тъй де...какво да го бавя
    Разбрах какво имаше на ум колегата

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Е тъй де...какво да го бавя
    Разбрах какво имаше на ум колегата
    Тук е весело не минава ден да не се посмея от сърце.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan_vd Виж публикацията
    Тук е весело не минава ден да не се посмея от сърце.
    E...вижте на колегата как му се оправи настроението

Забранен
    Регистриран
    12.09.2014
    Някой може ли да каже дали полиуретановото водоустойчиво лепило за дърво на Soudal D4 e подходящо за направа на кошери?

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Сега правя 10 кошера с такова лепило, за лепене лепи здраво-пише че е супер водоустоичиво то догодина ще стане ясно

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от tihmr Виж публикацията
    Някой може ли да каже дали полиуретановото водоустойчиво лепило за дърво на Soudal D4 e подходящо за направа на кошери?
    Раздува първоначално и после държи по-слабо, но съхне много бързо и не се цапа толкова.
    Най-доброто по сила е епоксидната смола и след това PVA лепилото.
    Епиксидната става чуплива да го имаш на ум.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Страница 32 от 57 ПърваПърва ... 22303132333442 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •