Споко - ще минава. Може да е по-бавно, но ще минава, дори и при минус 20 градуса. Също и в хранилките - аз си задавах въпроса дали ще се просмуква под малкия процеп на преградата, който е само 0.5 до 1.0 mm. Пробвах - ами просмуква се без проблеми.

Има и една много добра новина - инвертирания сироп НЕ СЕ ВЗАХАРЯВА !!!. Това е много важен момент предвид всякаквите му там тръбички, маркучета, клапани, помпи и прочее компоненти. След като сиропа не се взахарява, няма никакъв шанс да се задръсти или повреди който и да било механичен компонент от дозиращата система. Не се втвърдява при много ниски температури. Не се вкисва при дълъг престой. Абе въобще - идеалната течност от гледна точка както на пчеларите, така и на автоматизацията.