Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
Ако не ти преставлява трудност, би ли занесъл за изследване и обикновен "неинвертиран" захарен сироп с произволно съотношение на захар между 1:1 до 1:2.
Просто ми е интересно ако сиропа се подготвя по подобен начин, но без добавяне на инвертаза, киселини или нещо друго, каква би била разликата. Като контрола би могла да се използва и захар разтворена само за 10-ина минутки във марна вода преди да бъде занесена до лабораторията.
Не съм се сетил. С утрешната проба ще занеса и втора такава, състояща се от току що направен сироп в съотношение 2:1.

Иначе резултатите от днешната проба ми обещаха да ги дадат в петък сутринта, и веднага щом ги получа, ще ги публикувам във форума.