Колега Матеев,радвам се,че си съгласен с мен.Та значи ако приемем,че светът се движи от дегенерати,които ламтят за власт и пари,притежават цели държави и почти всички медии(нали това е целта им) ти ми казваш да се вслушвам в медиите които са тяхна собственост,където се публикуват материали в полза на техните продукти,изследвани от учени на които им е платено от тях самите.Това ми звучи крайно наивно.Казваш,няма твърди доказателства.Кога доказателството става твърдо - когато го одобри някаква световна организация(няма значение името).Нека помислим кой ръководи тези световни организации и как се назначават хората там.Не ти ли е минавало през ума,че ако си дегенерат,първото нещо което трябва да овладееш са именно тези световни организации.Аз ако бях такъв,от там щях да почна.За какво ми е да се пъна да тровя хората,след като тези отгоре винаги ще ми прецакват работата.Нека спрем да бъдем "удобно" наивни.Ти самия си писал за множество открития които са потулени умишлено от хората,а изобретателите най-често елиминирани.Ти си написал това,не аз.Дегенератите плащат и те поръчват музиката,демек,какво да излиза в пресата и в какво да вярват хората.Само че хората нещо взеха да не вярват.Ще ти дам елементарен пример с теб самия - някъде написа,че имаш машинка за водата(пречиства и т.н.).Моят въпрос е ЗАЩО?Защо имаш машинка за пречистване на водата,след като има органи(авторитети),които ти казват,че водата е годна за пиене.Излиза,че ти самия не им вярваш.Ако им вярваше сляпо нямаше да имаш машинка.Това е процес който е започнал и набира постоянно сила - недоверието в системата.

Много ме радва факта,че си загрижен за здравето на хората и наблягаш многократно на екологично чистите продукти които им предлагаш : http://mateev.com/bul/about. Дано има повече пчелари които разсъждават като теб и са толкова искрени.