Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 358

Разгънат преглед

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.07.2013
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Просто езичето което избутва и забива скобите сякаш се беше скъсило с 1 мм, а нямаше видими следи от счупване. Реших проблема със изпиляване човката до ниво да се изравни с езичето при негово най-излязло положение.
    И аз си мислех да изпиля езичето. Според мене едва ли се е скъсило. Гледах го с голямата лупа. Изглежда добре. Долу има една дебела гума, която поема удара
    на буталото като забие скобата. Ако тя е станала по-твърда (каучук, старее) е нормално да остава 1мм незабита скоба. Мога да изрежа 1мм от нея и да се
    компенсира (при мене тя е малко разръфана). Но си мисля, че проблема не е тя, а О-пръстена на буталото е поизносен и затова няма мощност.

Цеко, кога НЕ КОВЕ при тебе? При мене ако е към 7-8 налягане работи по-добре. Като е към 6 е по-лошо. Моя компресор Einhell поддържа 5.5 -- 8 налягане.
    Това ме кара да мисля, че проблема е О-пръстена на буталото. За съжаление аз не знам размера на О-пръстена (затрил съм документацията). Ако
    някой има документация, да пусне тука размерите (диаметър/дебелина). Дали на Рости са му сменили в сервиза О-пръстена, или само са го
    поизчистили? Аз ще пробвам в сервиза също (ако не намеря размера на пръстена). Най-добре да се сменят всички гумички.

Аз имам омаслителна система и пак преди работа капвам 5-6 капки масло.
    Този пост е редактиран от nikola.vladov; 14.08.2014 в 14:11.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •