Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1210

Разгънат преглед

  1. #11
    Наблюдател
    Регистриран
    27.04.2014
    Мнения
    11
    Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
    Този който го продават има по няколко години трайност. Приготвеният с ензим също би трябвало да е с дълъг срок на трайност. Аз съм си направил в едно малко бидонче за проба, и вече няколко месеца не е мръднал.
    Когато приготвения захарен сироп е със повече от 66 градуса по брикс или това е 6 килограма захар на 3 литра вода траиноста му е практически вечна . този който го продават е 70 по Брикс а меда е 72 . Пцхелите са открили как да го сахранят и ние няма да открием топлата вода . Затова правете сиропа по концентриран от 2:1 и нямате проблем а за по ниска концентрация добавяите киселината след приключване на инвертирането или по моята схема 24 часа по късно . И най добрата киселина против развала е сернистата киселина ползва се за обработка на захарни разтвори да се убият дивите дрожди .
    Този пост е редактиран от Sofiqnec; 09.08.2014 в 18:49. Причина: допълнение

 

 

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

  • Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •