"Направо нямам думи ...... Малко от малко да мислят преди да говорят глупости по вестниците колкото е свито вътрешното потребление и всячески да убеждаваме хората в качеството на нашия труд. Изведнъж изкача някой и се из....ра на метеното " Това е целия ми коментар и кое по точно омаскаряващо. Коментирам това което съм прочел в въпросната статия нито ви познавам нито имам за цел. Вие какво очаквахте че като излезе тази статия всички пчелари ще ви поднесем цветя и бомбони. Разумен човек сте търсете грешките си у вас. Но моля ви недейте се опитвате да ми налагате мнение. Така съм го усетил така съм се изразил и подобни на "вашата" статия се появяват постоянно по медиите само че не стават такова голямо достояние на пчеларската гилдия. Първо се мисли после се говори и не на последно място се уговаряш с журналистите да не стане човек за смях или както е в вашия случай да му извадят думите от контекста. Но за това сам сте си виновен и не търсете проблема другаде. Неща да да бъда рязък и да ви засягам но не се ли замислихте най малкото че може да търсят сензация по този въпрос и само да използват името ви, не се ли усетихте ? И Сам казахте не ме познавате тогава от къде на къде ще ми търсите сметка че не съм ви потърсил лично за опровержение. Живеем в свободна страна има така наречена демокрация всеки може да сподели каквото мисли Нямал съм за цел да злепоставя вашето име!