Ами ако така им пишеш "мошноста" е нормално да ти манипулират изказването.
Ами ако така им пишеш "мошноста" е нормално да ти манипулират изказването.
Ilia Tsonev Не виждам къде ви омаскарявам, аз коментирам това което съм прочел, няма как да знам вашата гледна точка като не сте били активен потребител на форума даже незнаех че сте регистриран тук. Не виждам как бих ви попитал след като нямам никакъв контакт с вас. Пак ви казвам нямал съм за цел да ви омаскаря и невиждам къде съм го направил. И аз съм давал интервюта казвам едно а после излиза друго за това съм спрял каквито и да било изяви по медиите който първо си нямат хабер от материята и второ винаги изопачават нещата. Иначе казано както сте писал иди доказвай че нямаш сестра.
П.С. И моля ви не се обръщайте лично към мен сякаш само аз критикувам вашата медийна изява. Както виждате не съм само аз така че не насочвайте коментара си само към мен и не търсете проблема в мен защото не е! Това че някой е предал думите ви грешно се сърдете на него не упреквайте друг за това. Да говориш с журналистите е изкуство и за съжаление в нашата страна има само една класа която го владее до съвършенство и това е политическата!
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Имам в предвид тсц и той ли е пчелар
Уважаеми г-н Ianev, немисля, че написаното от Вас по мой адрес е много ласкателно. Вярно е, че идруги са постъпили по подобен начин, но вашите думи ми дойдоха вповече.Прочетете сам още веднъж какво сте написали за един човек, когото нитопознавате, нито сте виждали. И как така, на базата на един пасквил, си съставихтемнение и раздавате оценки? Не мисля, че това е правилният начин за оценки ипреценки.По отношение на тези, които са изопачили казаното от мен, аз съм направилопровержение. Ако се наложи, може и дело да заведа. Държа на доброто си име ище го защитавам с цената на всичко!
"Направо нямам думи ...... Малко от малко да мислят преди да говорят глупости по вестниците колкото е свито вътрешното потребление и всячески да убеждаваме хората в качеството на нашия труд. Изведнъж изкача някой и се из....ра на метеното " Това е целия ми коментар и кое по точно омаскаряващо. Коментирам това което съм прочел в въпросната статия нито ви познавам нито имам за цел. Вие какво очаквахте че като излезе тази статия всички пчелари ще ви поднесем цветя и бомбони. Разумен човек сте търсете грешките си у вас. Но моля ви недейте се опитвате да ми налагате мнение. Така съм го усетил така съм се изразил и подобни на "вашата" статия се появяват постоянно по медиите само че не стават такова голямо достояние на пчеларската гилдия. Първо се мисли после се говори и не на последно място се уговаряш с журналистите да не стане човек за смях или както е в вашия случай да му извадят думите от контекста. Но за това сам сте си виновен и не търсете проблема другаде. Неща да да бъда рязък и да ви засягам но не се ли замислихте най малкото че може да търсят сензация по този въпрос и само да използват името ви, не се ли усетихте ? И Сам казахте не ме познавате тогава от къде на къде ще ми търсите сметка че не съм ви потърсил лично за опровержение. Живеем в свободна страна има така наречена демокрация всеки може да сподели каквото мисли Нямал съм за цел да злепоставя вашето име!
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
На един приятел след интервю за статия, в която той трябваше да разкаже за себе си, във статията после за него бяха написали че е всестранно развита спортна личност - световен шампион по бадминтон и трикратен световен шампион (и многократен национален) по силов трибой. Спортната си кариера я финансира от платени видео секс чатове, а през свободното си време работи като жиголо....
Всичко това не беше лишено съвсем от някаква истина, но общото между действителността и това което бяха написали е колкото между един механичен часовников механизъм и харддиск.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Това, което се случва е достойно за съжаление.От много години полагам безкористно усилия да помагам на пчеларството в т.ч.:- в организационно–управленс и аспект – написал съм някои от уставите на националните пчеларскиорганизации;-от 10г. работя в областта на безопасността храните, в т.ч.на пчелнитепродукти. Разработил съм система за осигуряване на безопасността на пчелнитепродукти („Ръководство за добри хигиенни практики в пчеларството”) – изискване наЕС (вж. Регламент № 852), за да могат пчеларите от свое име свободнои неограничено да продават пчелните си продукти както у нас, така и във всичкистрани от ЕС;-участвал съм в разработването на много нормативни документи, свързани спчеларството;-продължавам да правя предложения за подобряване на нормативната база за пчеларството,в т.ч. последно на 30.07.2014г. изпратих предложения за промени в Регламент № 917/2014.;-написал съм многобройни статии за подобряване на организационнотосъстояние на пчеларските организации и т.н.Няма да изброявам всичко, което съм направил за пчеларството. Не искам и дасе хваля с това, което съм направил. Освен това, не всичко, което съм направилсе харесва на някои „по-особени” пчелари.Аз по съвест правя това, което смятам, че е полезно за пчеларството и стоязад всичко, което съм създал. Както казват „Да правим каквото трябва, пък дастава каквото ще”.В един момент се намира една невежа в пчеларските проблеми репортерка излоупотребявайки с моето име, написва една статия със сензационно, но абсолютноневярно заглавие и с неграмотно съдържание.Огорчен съм, че пчелари, които не ме познават, а още повече от пчелари,които ме познават с такава стръв и охота се заеха да ме оплюват (извинявайте задумата, но тя доста точно отразява това, което ми се случва).Чудя се дали пчеларите заслужават да правя за тях това, което мога и правя.Народът е казал: „Никой на хвърля камъни по ялово дърво”.Уважаеми г-н Янев, не искам да Ви критикувам или упреквам. Останете си свъзгледите за демокрацията. По въпроса за демокрацията Бърнард Шоу е казал еднамного мъдра мисъл: „Демокрацията е такава форма на управление, която вигарантира, че няма да бъдете управлявани по-добре, отколкото заслужавате”. Е нанас българите точно това ни се случва!Пишейки на Вас, аз всъщност имам предвид всички, които за съжаление, поедин или друг начин се отрекоха от мен. Моля на приемайте написаното от мен,като отнасящо се лично до Вас.Накрая ще отбележа, че съм разочарован от всичко, което незаслужено ми се случва.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4230703 Просто нямам думи а всички плачете че няма мед.
толкова много мед тече, че фабриките за тенеке вече приемат заявки за края на 2020г. Тея ненормални журналисти или по-точно драскачи кой знае чия поръчка изпълняват
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))