Ilia Tsonev Не виждам къде ви омаскарявам, аз коментирам това което съм прочел, няма как да знам вашата гледна точка като не сте били активен потребител на форума даже незнаех че сте регистриран тук. Не виждам как бих ви попитал след като нямам никакъв контакт с вас. Пак ви казвам нямал съм за цел да ви омаскаря и невиждам къде съм го направил. И аз съм давал интервюта казвам едно а после излиза друго за това съм спрял каквито и да било изяви по медиите който първо си нямат хабер от материята и второ винаги изопачават нещата. Иначе казано както сте писал иди доказвай че нямаш сестра.
П.С. И моля ви не се обръщайте лично към мен сякаш само аз критикувам вашата медийна изява. Както виждате не съм само аз така че не насочвайте коментара си само към мен и не търсете проблема в мен защото не е! Това че някой е предал думите ви грешно се сърдете на него не упреквайте друг за това. Да говориш с журналистите е изкуство и за съжаление в нашата страна има само една класа която го владее до съвършенство и това е политическата!