Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6773

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    09.07.2013
    Пчеларски район
    Видинско далеч от Дунава
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    По колко мед оставихте след слънчогледа?
    Аз мисля да оставя по около 10кг. ливадата ще пусне още малко мед да съберат за зимата.
    При мен слънчогледа почти преминава и мисля след 5 дена да въртя каквото има.
    На ДБ долу не пипам.
    Учи се от грешките на другите. Няма да живееш толкова дълго че да ги направиш сам всичките.

Потребител
    Регистриран
    14.04.2011
    Пчеларски район
    с.Вълчитрън, общ. Порд
    Цитат Първоначално публикувано от plamenVd Виж публикацията
    На ДБ долу не пипам.
    Ти хубаво не пипаш ама поглеждаш ли какво е положението там? Аз имам два дето са напраскали всичките плодникови с мед, и отдолу два пръста място за пило. В магазините посредствена работа, ако не им взема някоя пита от гнездото, няма да изкарат зимата щото няма да остане армия.

Наблюдател
    Регистриран
    09.07.2013
    Пчеларски район
    Видинско далеч от Дунава
    Цитат Първоначално публикувано от Boro Виж публикацията
    Ти хубаво не пипаш ама поглеждаш ли какво е положението там? Аз имам два дето са напраскали всичките плодникови с мед, и отдолу два пръста място за пило. В магазините посредствена работа, ако не им взема някоя пита от гнездото, няма да изкарат зимата щото няма да остане армия.
    Имах в предвид че не пипам меда, а който не гледа значи не си уважава работниците...
    Учи се от грешките на другите. Няма да живееш толкова дълго че да ги направиш сам всичките.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    "Чудо" днес не валя, още не мога да повярвам :) до обяд беше облачно и след обяд слънце.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •