И такаааааа...........

За да си реша личния проблем, реших че най-добре ще е аз сам да стана вносител и да внеса необходимите ми размери в количества от милиони бройки, за да поевтинее цената и транспорта. До тук добре - запретнах ръкави и намерих производител в Китай с голям асортимент. Въпросът е все пак от кои точно размери да внеса, за да може и други хора да си купуват и размерите да ги устройват. Затова и отворих темата, за да си изясня кой с какви размери си обтелва рамките, и би ли купувал тези размери, ако някой ги внесе на добра цена.

За да е евтин транспорта, трябва да се внесе поне един палет, но в него има десетки милиони кабзи, и цената на палета ще е десетки хиляди долари. За мене това е адски много и определено в консумацията на палета трябва да ми помогне цяла България, за да ми излезе сметката. Та молбата ми е да кажете слагате ли кабзи при обтелването на рамките си, и какъв точно размер предпочитате?

Иначе аз съм готов да го внеса този палет и да заредя магазините на цяла България, но все пак ми трябва някакъв ориентир в предпочитанията на пчеларите.