Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 40

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Не всички цигани са такива, каквито ги описваш. Аз познавам циганско семейство, което живее в блока на родителите ми. Нормално семейство - хората си ходят на работа, комуникират си с комшиите, ходят си на гости, и да ти кажа - у тях е по-подредено от много други българи.

Мисля си, че това с катуните, гетата и многото кражби е присъщо на циганите, но не всички цигани са такива. Голяма част от тях са си нормални хора. То и сред българите си има бандити и мърша, както и сред всяка една друга националност. Ако върховенството на закона е над всичко друго, няма да има проблеми с разрастването на циганите.

ПС: В Германия положението е същото, но с турците. Германците обаче не се безпокоят за бъдещето си. Американците пък не се безпокоят за негрите. Не знам защо ние трябва да се безпокоим за циганите. Ако сред тях има бандити и престъпници - ами в затвора и толкова.

Ако пък утре случайно изберем циганин за президент или министър-председател - какво толкова се е случило, ако човека си го заслужава. Нима с Барак Обама света се провали?

Между другото циганите са опасни и непредсказуеми, но в същото време са и много послушни, ако човек се договори с техния вожд или както там го наричат. В Александрово ние имаме такава договорка и досега не сме имали никакви проблеми. Ха направете го това с Българите, ако можете.......

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Проблем е в друго - последното поколение цигани е почти необразовано и заради това безработно. А раждаемостта им превишава поне три пъти тази на българите. Променя се структурата на обществото, нараства количеството на паразитиращите върху обществените фондове, пада общия коефициент на интелигентност и отговорност. А това е опасна тенденция!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията

Ако пък утре случайно изберем циганин за президент или министър-председател - какво толкова се е случило, ако човека си го заслужава. Нима с Барак Обама света се провали?
    Министър-председател от такъв вид вече имахме един. Колкото до Барак Обама с него все още светът не се е провалил, въпреки че на там върви, или поне онази трибуквена федерация, и ще се радвам за пропадането й, въпреки че и за нас ще има негативи може би...

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •