Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    08.12.2011
    На някой може и да прецака работата,но за други е единственото спасение да извадят някакъв мед.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от grand_pn Виж публикацията
    На някой може и да прецака работата,но за други е единственото спасение да извадят някакъв мед.
    Да то и аз основно на него се надявам, мисълта ми беше че колкото повече мед се предлага на пазара, толкова повече цената му пада, точно заради тези "другите" дето се занимават с пчели между другото и всеки допълнителен лев дошъл от тях им е добре дошъл.

Цитат Първоначално публикувано от Цеко Виж публикацията
    Да то и аз основно на него се надявам, мисълта ми беше че колкото повече мед се предлага на пазара, толкова повече цената му пада, точно заради тези "другите" дето се занимават с пчели между другото и всеки допълнителен лев дошъл от тях им е добре дошъл.
    Цеко, ние другите, въобще не се интересуваме от "изкупната" цена. Ние добиваме само толкова, колкото ни е нужно и колкото можем да продадем на познати и приятели на една "прилична" цена. И както ти не се интересуваш, дали моя бизнес върви, така и мен не ме интересува твоя. Конкуренция е жестока, но това е реалността. Който може оцелява ... ама няма място за всички.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    Цеко, ние другите, въобще не се интересуваме от "изкупната" цена. Ние добиваме само толкова, колкото ни е нужно и колкото можем да продадем на познати и приятели на една "прилична" цена. И както ти не се интересуваш, дали моя бизнес върви, така и мен не ме интересува твоя. Конкуренция е жестока, но това е реалността. Който може оцелява ... ама няма място за всички.
    Браво много точно изказване, но как би се почувствал ако някой се поинтересува от твоя бизнес и така между другото започне да го предлага на потенциалните ти клиентите на някаква "прилична" цена, въпреки че тя реално е съвсем друга, (т.е. човека работи в сивия сектор) при положение че ти на нея разчиташ и съвестно си плащаш осигуровки, данъци и т.н. (надявам се) ?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •