Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 264

Преглед на хибрид режима

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    А ако успеем и по някакъв начин да го маркираме, още по-добре. С някаква пръчка да надерем боята ми или да взривим спрей с някава боя, която да го оцвъка и т.н. - варианти хиляди, ако човек започне да мисли в тази насока.
    По филмите все гледам че когато човек се опита да избяга от някой паркинг без да си е платил, колата му остава по джанти.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Хем майтап, хем не.......
    Понякога наистина е по-лесно да се охраняват подстъпите към пчелина, а не самия пчелин. Зависи от конкретната ситуация. Аз наистина имам такива пчелини, при които единствения подстъп е някакво тясно горско пътче с широчина 2 метра. Защо тогава да се хабя да слагам сложни и скъпи охрани по самия пчелин, когато много по-лесно е за същите пари да осея това пътче с камери, капани и всякакви други неприятни изненадки. Фантазията ми е развинтена и мога лесно да изгенерирам поне 100 идеи в стил "Сам в къщи".

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    По филмите все гледам че когато човек се опита да избяга от някой паркинг без да си е платил, колата му остава по джанти.
    Една истинска история от 70-ти или 80-те години на миналият век:
    Дядо ми, лека му пръст си бил занесал кошерите в някаква липова гора на паша, и забелязъл че изчезнали няколко кошера. До мястото се стигало по черен горски път. Подготвил си дъски с набити пирони и заел позиция някъде в подстъпите към пчелина привечер. Понякое време през нощта минала една кола към пчелина. Тутак си заровил дъските с пироните на горе, замаскирал ги, и черта към селото. Върнал се заедно с милиционера, а крадеца ги чакал със спукани гуми и няколко кошера в багажника. На сутринта отишли у крадеца на обиск и дядо ми разбира се че си разпознал кошерите, но най-големият куриоз е че под капаците имал вестници(предполагам Работническо дело), на които с почерка на пощаджита пишело името на дядо ми(абонамент). Предполагам от тогава му датираше навика да пише датата и името си на рамките.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •