Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6828

Разгънат преглед

Наблюдател
    Регистриран
    14.06.2014
    Пчеларски район
    Монтана
    Здравейте, аз съм на 21г. и както се досещате съм начинаещ. Имам един рояк, за него ще се грижа предимно аз. Беше се захванал под една ламарина ; ). Първо го заселих в едно 6-рамково сандъче, сега вече е в ДБ 10. Имам само ДБ 10 и 12 рамкови. Отводки и кошери, за увеличаване на броя на семействана не мисля да купувам, пък и нямам чак такава възможност, ще разчитам на някой рояк сам да дойде при мен...отново или другата година да си направя отводка, ако преживее добре зимата. Прочетох някои от темите във форума - поздравления за опитните пчелари, които споделят от своя опит. За сега имам малък проблем с мравките, но прочетох в една от темите да се намажат краката с олио или ще сложа клонки от домати.

Цитат Първоначално публикувано от jnev Виж публикацията
    Здравейте имам въпрос свързан с восъчните основи.Начинаещ съм и реших да си взема един кашон в.о. 100бр. вместо всеки път да купувам по няколко но проблема е че имам 8 отводки и незнам дали ще се развият до толкова че да им сложа и магазин поне да го изградят ако не за мед и въпроса ми е ако ми артисат тези основи дали ще са годни за догодина да ги ползвам.
    Аз имам 30-тина ВО които стоят от години и са в добро състояние (да не кажа отлчино), според мен няма проблем, че ще ги оставиш за следващата година, стига да ги съхраниш добре.
    Този пост е редактиран от SD_; 28.06.2014 в 12:47.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •