Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 40 от 239 ПърваПърва ... 3038394041425090140 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 391 до 400 от общо 2387
    VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    При мен статистиката е следната:

2013 година - 0кг., 2012 - 25кг., 2014 - 10кг.

Сльнчоглед 2014 г. - 30 кг.

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    Положението е хранене със зимното яке и дъждобрана... Като гледам прогнозата до края на юни пролетното и есенното подхранване може да ги съединим.
    Това сьм го писал на 1.6. За сьжаление 20 дена по-кьсно положението при мен е абсолютно сьщото.

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    днес бях на пчелина отворих всички кошери дадох им основи да градят ,а по силните ми семейства(които не ги делих на пролет) са готови за въртене вече

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    От два дена върви при мен слънчогледа. Днес им слагах още магазини и бяха страшно агресивни. Половин кошер пчели ми останаха по ръкавиците.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Ако спре да вали,и аз ще вадя утре.

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.05.2014
    Пчеларски район
    Айтос
    Кориандъра си замина, сега ще чакам слъногледа, а той ще цъфне до една седмица. През това време ще трябва да центрофужа и да им дам на всички по 1 промивка от разпечатката....

Аз го направих тези дни по 8 кг от кошер ....
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

Потребител
    Регистриран
    28.01.2011
    Пчеларски район
    Раднево
    Слънчогледа цъфна преди 10 дена,но едва вчера започнаха да носят нектар от него.Прекалено бързо започнаха да се развиват събитията и със тези дъждове,работата хич не е на добре.Поне при мен е доста слаба година от миналата.

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.05.2014
    Пчеларски район
    бургас
    Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    От два дена върви при мен слънчогледа. Днес им слагах още магазини и бяха страшно агресивни. Половин кошер пчели ми останаха по ръкавиците.
    Днес и аз слагах втори някъде трети магазини ,по къси гащи и потник пчелите работят на 100 процента ,такъв хубав слънчоглед не е имало с години,една не ме жилна проблема ти е при теб как работиш,сигурно си отрепал и премачкал още половин кошер пчели между магазините,или пчелите ти са африкански.

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Цитат Първоначално публикувано от валко Виж публикацията
    Днес и аз слагах втори някъде трети магазини ,по къси гащи и потник пчелите работят на 100 процента ,такъв хубав слънчоглед не е имало с години,една не ме жилна проблема ти е при теб как работиш,сигурно си отрепал и премачкал още половин кошер пчели между магазините,или пчелите ти са африкански.
    А не, кротки са по принцип. Отдавам го на привикването кьм новата паша. Пьк и сльнчогледите са третирани сьс системните препарати и може да е от това. Направило ми е впечатление , че при марковите препарати в началото пчелите са агресивни, като при рапицата.

Страница 40 от 239 ПърваПърва ... 3038394041425090140 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •