Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 48

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Всяка сряда или четвъртък мога да предлагам на пазара по 300-400 маточника, ако някой наистина се нуждае. Следващата седмица всичките маточници ще бъдат КАРНИКА. За по-следващата мога дори да изпълнявам желания по предварителна поръчка, защото все още не съм заложил личинките. Имам генетичен материал (майки) за производство на следните видове маточници: БЪКФАСТ, КАРНИКА, ИТАЛИАНКА, КИПЪРСКА и БЪЛГАРСКА ПЧЕЛА (подбрани най-добрите майки от 400 кошера).

ИТАЛИАНКАТА ми е много маркова - директен внос от Италианската Асоциация на майкопроизводителите. КИПЪРСКАТА я имам на базата на бартер на един мой колега с Кипърски майкопроизводител. БЪКФАСТ-а е на Scutellator, а КАРНИКАТА е от един нелецензиран Български майкопроизводител, който от години си купува маркови карники и дори си прави някава селекционна дейност с тях. Българската пчела е куча марка - никой не знае какъв мелез е, но за сметка на това съм я подбирал от 10-те ми най-добри кошери, които се изхитриха тази година да направят по три ЛР корпуса с пчели и пило, без при това да се роят.
    Една молба; можеш ли да фотографираш майките от различните видове, които си изброил и да ги качиш във форума. Смятатам, че ще много добър урок, да се видят как изглеждат.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Вълчан Виж публикацията
    Една молба; можеш ли да фотографираш майките от различните видове, които си изброил и да ги качиш във форума. Смятатам, че ще много добър урок, да се видят как изглеждат.
    Добра идея. Чак ме е яд, че не се сетих да ги снимам докато бяха в клетки. Както и да е - ще поръчам на пчеларите ми да ги снимат при следващото търсене на майки за някоя отводка.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •