Ако може да пишеш дали всичко с маточниците е наред, т.е. как им се е отразил пътя и дали с излюпването е минало наред. Възможна ли е поръчка чрез Еконт или Спийди?
Ако може да пишеш дали всичко с маточниците е наред, т.е. как им се е отразил пътя и дали с излюпването е минало наред. Възможна ли е поръчка чрез Еконт или Спийди?
Това е най-важното нещо, което със сигурност ще го напиша във форума.
Колкото до изпращането с куриер - ами не знам как ще им се отразят вибрациите, както и въртенето в различни посоки. Когато човек дойде сам да си ги вземе с лека кола (както беше днес), тогава той сам си ги поставя във вертикално или хоризонтално положение, и освен това ги транспортира бавно и внимателно. При изпращане с куриер това не се гарантира.
Между другото вече имам ЛС с поръчки за изпращане на маточници по куриер на собствен риск на клиента. Що се касае до мене, аз ще се постарая да им направя фибранени кутийки с отвори съгласно снимките, публикувани от Scutelator. Дали обаче това ще е достатъчно - нямам ни най-малка представа. Възможен е и друг гаф - забавяне на куриера, което ще доведе до излюпване на майките вътре във фибранените отвори или в клетките, ако сложа такива. Това не е чак толкова страшно, но проблема е, че неоплодена майка вече се приема много трудно от отводките или семействата. С маточниците това не е така. При правилно придаване може да се постигне приемане почти в 100% от случаите.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))