Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 465

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    30.09.2013
    Пчеларски район
    Северозападен
    Г-н Матеев, много е впечатлиха рамките, които използваш. Откъде бих могла да купя такива?

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Astralind Виж публикацията
    Г-н Матеев, много е впечатлиха рамките, които използваш. Откъде бих могла да купя такива?
    За съжаление отникъде. Аз сам си ги правя в мое си дърводелско предприятие. Излизат ми доста по-скъпо спрямо другите производители, но за сметка на това рамките са с много добро качество и са правени без никакъв компромис дори и с най-малкия детайл. Перфектни са като размери. Перфектни са като качество на материала (липа без никакви чепове). Перфектни са като коравина, защото ги лепя. Отделно от това във всяка една рамка между двете горни летви има скрита RFID лепенка (RFID чип с две антени).

Мисля за в бъдеще да предложа тези рамки на пазара за клиенти, които не искат да правят компромис с качеството, но засега не мога, защото фабриката не ми насмогва на мене самия. Може би през зимата - знам ли.

Наблюдател
    Регистриран
    30.09.2013
    Пчеларски район
    Северозападен
    Благодаря. Ще го имам предвид и зимата ще те питам отново. Цената не е определяща, важно е качеството.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •