Г-н Матеев, много е впечатлиха рамките, които използваш. Откъде бих могла да купя такива?
Г-н Матеев, много е впечатлиха рамките, които използваш. Откъде бих могла да купя такива?
За съжаление отникъде. Аз сам си ги правя в мое си дърводелско предприятие. Излизат ми доста по-скъпо спрямо другите производители, но за сметка на това рамките са с много добро качество и са правени без никакъв компромис дори и с най-малкия детайл. Перфектни са като размери. Перфектни са като качество на материала (липа без никакви чепове). Перфектни са като коравина, защото ги лепя. Отделно от това във всяка една рамка между двете горни летви има скрита RFID лепенка (RFID чип с две антени).
Мисля за в бъдеще да предложа тези рамки на пазара за клиенти, които не искат да правят компромис с качеството, но засега не мога, защото фабриката не ми насмогва на мене самия. Може би през зимата - знам ли.
Благодаря. Ще го имам предвид и зимата ще те питам отново. Цената не е определяща, важно е качеството.
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))