Не че не ми е интересна. Просто е безсмислено да ви убеждавам в каквото и да било, затова и не се хабя много. Когато човек е предубеден, винаги ще си намери повод и начин да изопачи фактите и да си ги натъкми така че да подкрепят собственото му виждане.
Аз съвсем нямам намерение да убеждавам когото и да било в нищо, затова и само веднъж казвам как стоят нещата, пък вие ако искате да ги вземете под внимание си е ваша работа. Няма смисъл да си играя да ви смилам информацията и да ви я предоставям на готово- това го мога и съм сигурен че ще убедя повечето от вас, но трябва да се научите сами да мислите, пък и няма полза всеки път са ви налагам собствените си мнения.
Уви, без малко практика не става. Ако имате късмет, след време, уверени че сте на прав път, ще се чудите как е било възможно да грешите толкова. След още няколко години (и с повечето знания) ще се замислите пак колко сте грешили и първия и втория път. И така докато някой ден наистина не се окажете на прав път - е това пък вече няма как да се разбере със сигурност.
Много по-лесно е да разбереш кога грешиш, отколкото кога си прав.