Убий го и вземи започни отначало! ( дезинфекция на рамки, кошери.... и си намери ЗДРАВИ СЕМЕЙСТВА, иначе не си заслужава започването на чисто)
Купи си и поне една пчеларска книга ( независимо коя и колко е тънка) и я прочети.
Убий го и вземи започни отначало! ( дезинфекция на рамки, кошери.... и си намери ЗДРАВИ СЕМЕЙСТВА, иначе не си заслужава започването на чисто)
Купи си и поне една пчеларска книга ( независимо коя и колко е тънка) и я прочети.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Убиването се опитвам да го избегна. Има такива инструкции за убиване на майката, ако е търтовка, но в случая тя не снася никакви яйца, даже и търтееви. Колко трябва да я чакам да се оплоди, ако не е оплодена?
Чел съм туйцък онуйцък от дебела книга, но с джобен формат.
С "туйцък онуйцък" няма да стане.Не случайно scutellator ти препоръчва да прочетеш която искаш пчеларска книжка за да добиеш елементарни познания !На първо време прочети как става оплождането на пчелната майка
"Преди седмица придадох търтеево пило, за да я оплодят търтеите" -по твоя начин няма да стане.
Успех!
Тази майка не е оплодена или е повредена, с една дума не работи. Премахваш я и придаваш прясно пило.
Не знам дали си прочел в туйцък онуйцък, но майката се опложда извън кошера.
В това лошо време трудно ще се оплоди, а между другото тази майка преди колко време се излюпи?
Убиването на ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ще ти излезе много по-изгодно (в краткосрочен и дългосрочен вариант), отколкото да се опитваш да го запазиш. Докато има болест(и), винаги ще имаш загуби от намалена средна производителност, смърт на семейството, загуба на майката и други неочаквани мистични събития(преустановяване на яйцеснасяне,честа самосмяна, отъртявяване и т.н. и т.н.)
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Благодаря за съвета. При мен обаче ветеринарният каза, че няма болести.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))