Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 166

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Така като гледам ползва същите принципи, но кошерите вместо 10 са 16, а това означава повече килограми, които ще надхвърлят разрешената в България граница от 750 кг за автомобилно ремарке. При надхвърляне на тази граница възникват редица затруднения и усложнения, като например доколкото знам изискване за водача да има категории C и E, както и ремаркето да има хидравлични спирачки, управлявани от превозното средство, което пък от своя страна вече не може да е каква да е лека кола или джип, а нещо по-сериозно.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    , като например доколкото знам изискване за водача да има категории C и E, както и ремаркето да има хидравлични спирачки, управлявани от превозното средство, което пък от своя страна вече не може да е каква да е лека кола или джип, а нещо по-сериозно.
    Изискването за водача е В+Е, + много добро умение да "кара" на заден с ремарке, за де не се налага същото да бъде бутано на ръка под платформата с кошерите. Спирачките не са кой знае какви, не знам как точно ги водят, но май са механични (при задържане на дърпащото МПС се активира едно бутало и то посредством едни жила задейства спирачките на ремъркето). Относно дърпащото МПС е ясно че колко е по мощно толкова е по добре, макар че съм виждал лека кола да дърпа платформа с друга лека кола върху нея (тук във форма колеги ползващи подобни платформи изказаха мнение че най са подходящи машини 4х4 и аз напълно ги подкрепям).

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    //offtopic
    Ако някой се интересува, имам едно руско ремарке (почти ново), което не ползвам и само ми заема място в гаража. Искам да го продам и да си освободя местото. За цената ще се споразумеем. Яка руска изработка е и може да се преработи и за платформа за кошери. Намира се в София. За контакти - на ЛС.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •