Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
"Рекорда" ми е малко над 100 ужилвания в рамките а няколко часа - преди години купувахме кошери от близките на един починал дядо, доста време не бутвани с по два магазина мед, и сина му и внук му алергични, кошерите буквално се разпадаха в ръцете ни, даже един го събрахме в чаршаф, и въпреки нова всички майки оцеляха. Бяха 15-тина кошера, товарене разтоварване. Най-пострадали бяха ръцете ми, около 24 часа бяха твърди като камък.
Сега ако усетя някое ужилване като по-болезнено, започне да се подува или ме жилнат няколко близо в една област, използвам този спрей(на снимките) стандартно цената му е 35-37 лева, тоя месец беше на промоция 23,50 и си купих няколко. Много е ефикасно за десеттина секунди отпуска и не се подува, при мен и при близките ми действа, при някой може и да не сработи така. Аз не си падам много по предпазното облекло, ръкавици, була и навличане като космонавт - само в краен случай...

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	image.jpg
Прегледи:      397
Размер:	76.2 KB
ID:	1073

Прегледи:      349
Размер:	82.8 KB
ID:	1074

Прегледи:      349
Размер:	81.3 KB
ID:	1075
С този спрей значи си намерил начин да претъпиш болката и сърбежа но няма ли да ти е по лесно ако работиш с облекло предполагам ще е по-неудобно но се пак ако облеклото е добро с оптимална защита може дори и да не ти се налага да го ползваш този спрей.Според мен хубавото облекло а и от пчеларя си зависи де но предпазва на 90%