Драги ми Вячеслав,
Нормално е двамата с тебе да имаме различни мнения. Аз не критикувам твоето, защото не го познавам в неговата пълнота. Интересно ми е защо ти критикуваш моето, след като още дори и не си го чул. А то вече е под формата на Устав, любезно предоставен от Илия Цонев след няколко безсънни нощи. Устава е повече от идеален, а поставените цели са МЕЧТА. Дотолкова са добри, щото няма начин да не се харесат на всички пчелари в България. Единствено остана да разрешим този проблем с кошерите и с гласовете на делегатите.

Драги ми Вячеслав,
Искам да ти кажа, че докато аз си затрих бизнеса през последните 40 дена, денонощно работейки за пчеларите, ти в същото време НИЩО НЕ НАПРАВИ. Дори не дойде на срещата на работната група, защото уж си имал ПО-ВАЖНИ ПРОБЛЕМИ. При това положение не знам какви претенции имаш в момента. За всичките тези 40 дена ти успя да направиш само 4 неща - 2 пъти да се изкажеш на 2 събрания, и да настроиш всички хора против тебе, и два пъти да напишеш в този форум просташки постинги, и пак да настроиш всички хора срещу тебе. Това ли ти е ИДЕОЛОГИЯТА? Такова ли лидерство ти разбираш за нормално? Ами ако е така - дерзай - създай си организацията такава, каквато я виждаш. Никой не те спира.

НЕКА ДА СЕ ИЗЯСНИМ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ:
В момента реших аз лично да създам новата организация НЕ ЗАЩОТО ИСКАМ ДА СЪМ ВОЖД, а защото никой друг дори и не си мръдна пръста да го направи. Опитах се да ви убедя да помогнем на Мишо, но вие ме изядохте с парцалите. При това положение реших, че явно ще трябва да се прави нова организация БЕЗ СТАРИ ВОЖДОВЕ, и като се поогледах кой може да я направи, освен мене не видях никой друг. Ако аз не я направя сега тази оргнизация, значи си остава старото статукво с Ганчо и старите вождовете. И тъй като явно АЗ ЩЕ ПЛАЩАМ за в бъдеще ЦЕЛИЯТ ТОЗИ ЕКСПЕРИМЕНТ, редно е в него да пробвам МОЯТА ИДЕОЛОГИЯ, а не твоята. Готов съм да се вслушвам в мнението на всички останали, и както виждаш ГО ПРАВЯ, но позволи ми крайното решение да го ВЗЕМАМ АЗ, а не ти. Ако ЕКСПЕРИМЕНТА УСПЕЕ ДОБРОВОЛНО ДА НАБЕРЕ НАД 50% участие, значи си е струвало, и значи ИДЕОЛОГИЯТА МИ Е БИЛА ПРАВИЛНА !!! Ако експеримента се провали, щетите ще са само мои, а не твои.

И ще ти кажа още нещо, което ще те заболи много, но съжалявам - това е истината. Ти беше начело на моя списък да те поканя за член на управителния съвет, но не го направих, защото другите колеги се възпротивиха. Причината - не можеш да си сдържаш нервите и не можеш да си мериш приказките. Съжалявам. Надявам се да оцениш моята откритост и честност и да си останем приятели.