Матеев, ни е, Руснаци имаме една хубова приказка за този случай, време ще покаже кой е прав. Инак аз предпочитам да ти връча първенство и да не ти преча, ще си гледам пчелитте и ще се развивам дейност във Варна и област. Това което пишеш ти пълна утопия. Стари организации законни и съществуват, те имат лекторска маса особенно СБП и организация на Ганчо. Много ми се иска да видя как ще накараш 200 или 300 члена на УС на тази организация да приемат общо решение когато приказка - колко пчелара толкова мнения и всички не съгласни с другия аз видях на практика. За това по добре за мен да мълча и да правя каквото правя. Извини ако ти преча в твоя форум. Ние разбираме какво губим чак след като го загубим инак правим вид че на нас не ни трябва. Двамата сме пчелари от по две три години, и аз помислих че мога да направя нещо, но разбрах че учавствувам в битка за власт. Това на мен не ми трябва. Не искам да имам власт, искам справедливост и отговорност. Явно няма да мога да разбера цялата тънкост на твоя демокрация. Лозунги имаш как при комунизма, ще видим ли действия. Именно това разединява всички и позволява да влавства Анархия. Извенявай ако съм ти засегнал с нещо. Без никакъв умисел или намерение. Изразявам мнението си. Ако тук не ми е място пиши ми и аз ще уважа искането и ще напусна форума като прекратя регистрация.