Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 640

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Не се занимавам с пчели! Опитвам се да опазя едни пчелари от други пчелари да не се крадат като цигани! Иначе във форума съм официално заклеймен като форумния трол.
    Това достатъчно ли е?
    Не ми се сърди.
    Ама тука пчелите са на първо място. Ние ще пукнем, те ще останат.
    Не е голяма философия. Взени си 2-3 кошера с пчели. Много помагат във всяка насока. Примерно че не всички закони са "писани" и "доказуеми". Ако не ми вярваш, питай Матеев.
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    ....... Примерно че не всички закони са "писани" и "доказуеми". Ако не ми вярваш, питай Матеев.
    Ха-ха .....
    Аз си наех юристи, за да ме съветват в борбата с Ганчо и Майкопроизводителната асоциация, и знаете ли коя беше първата консултация, която ми я дадоха?

Цитирам: Матеев, трябва да знаеш, че правото и правдата са две различни неща. Не ги бъркай едното с другото .............

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Ха-ха .....
    Аз си наех юристи, за да ме съветват в борбата с Ганчо и Майкопроизводителната асоциация, и знаете ли коя беше първата консултация, която ми я дадоха?

Цитирам: Матеев, трябва да знаеш, че правото и правдата са две различни неща. Не ги бъркай едното с другото .............

Чакайте беее... аз за "закони" в пчеларството говорех

TSC1, не става въпрос за легитимност. Говоря за "мироглед". Едно е да ти гръмне интеграалната схема, друго е да ти умре пчелно семейство. А ако ти им казваш "насекоми"... е няма какво повече да ти кажа...
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    Не ми се сърди.
    Ама тука пчелите са на първо място. Ние ще пукнем, те ще останат.
    Не е голяма философия. Взени си 2-3 кошера с пчели. Много помагат във всяка насока. Примерно че не всички закони са "писани" и "доказуеми". Ако не ми вярваш, питай Матеев.
    За фалшива легитимност ли? Не ми трябва. "Ego sum qui sum" са казали древните римляни. Опитвам се да бъда полезен със знанията и опита си. А те не тежат колкото 5-6 кошера с насекоми!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •