Ако свободно се членува в новата организация без местни структури как ще се избират делегати или всеки един пчелар ще присъства на събранията, та това е невъзможно.
Ако свободно се членува в новата организация без местни структури как ще се избират делегати или всеки един пчелар ще присъства на събранията, та това е невъзможно.
И на мене нещо подобно ми се върти в главата. Преди всяко отчетно-изборно събрание ще се изчислява квотата за всяка една област или община и ще се казва колко делегати да се подготвят, така че събранието да е например 300 човека. Когато се появи някаква група от определен брой пчелари от няколко съседни села без представител, на тези пчелари ще им се изпраща списък кои са те и молба да се разберат помежду си и да определят един единствен делегат.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Рибата в морето, тигана на огъня...
Всеки член на УС да има равн глас. Но... 1, 2 и 3 по членове и семейства да имат право на "вето".
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Да цифрата търпи промяна и разискване , но това не може да се постигне без местни организации дали ще са само общински без областна може да се разисква, но и областната е необходима като председателят и ще се избира от председателите на общинските структури и той ще е човека който ще комуникира с националната организация , ще е връзката. Той може да е и един от председателите на общинските структури.
Рибата вече цвърчи и в събота ще я вадим от тигана. Въпроса е да не я извадим сурова или обратното - много прегоряла.
Колкото до ветото - дадем ли за нещо право на ВЕТО, бъди сигурен, че всяко едно решение ще бъде блокирано още в зародиш. По-скоро друго - трябва да си изясним кои решения се вземат с 50% +1 и кои с 66.7% + 1.
И в Плевен и в Пловдив на пчеларските срещи се събрахме около педесеттина човека, може и малко повече да са били(определено не повече от 100), и то на пчеларски изложения, та къде ти толкова хора(над 300) ще ги съберете само за едното му "съвещание"(отчетно или каквото и да е там събрание)...?!? Освен ако не им се плати транспорта, безплатен хотел, храна и командировъчни.
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Ха-ха .....
Аз си наех юристи, за да ме съветват в борбата с Ганчо и Майкопроизводителната асоциация, и знаете ли коя беше първата консултация, която ми я дадоха?
Цитирам: Матеев, трябва да знаеш, че правото и правдата са две различни неща. Не ги бъркай едното с другото .............
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))