Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 31 от 64 ПърваПърва ... 21293031323341 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 301 до 310 от общо 640
    Заслужил Автор
    Регистриран
    06.07.2011
    Ако свободно се членува в новата организация без местни структури как ще се избират делегати или всеки един пчелар ще присъства на събранията, та това е невъзможно.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    И на мене нещо подобно ми се върти в главата. Преди всяко отчетно-изборно събрание ще се изчислява квотата за всяка една област или община и ще се казва колко делегати да се подготвят, така че събранието да е например 300 човека. Когато се появи някаква група от определен брой пчелари от няколко съседни села без представител, на тези пчелари ще им се изпраща списък кои са те и молба да се разберат помежду си и да определят един единствен делегат.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    Много се извинявам, но има един въпрос. Вие колко семейства отглеждате и колко от тях са регистрирани? В коя категория попадате? Професионалист, любител, или форумен Лъв?
    Не се занимавам с пчели! Опитвам се да опазя едни пчелари от други пчелари да не се крадат като цигани! Иначе във форума съм официално заклеймен като форумния трол.
    Това достатъчно ли е?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Рибата в морето, тигана на огъня...
    Всеки член на УС да има равн глас. Но... 1, 2 и 3 по членове и семейства да имат право на "вето".
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.07.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    И на мене нещо подобно ми се върти в главата. Преди всяко отчетно-изборно събрание ще се изчислява квотата за всяка една област или община и ще се казва колко делегати да се подготвят, така че събранието да е например 300 човека. Когато се появи някаква група от определен брой пчелари от няколко съседни села без представител, на тези пчелари ще им се изпраща списък кои са те и молба да се разберат помежду си и да определят един единствен делегат.
    Да цифрата търпи промяна и разискване , но това не може да се постигне без местни организации дали ще са само общински без областна може да се разисква, но и областната е необходима като председателят и ще се избира от председателите на общинските структури и той ще е човека който ще комуникира с националната организация , ще е връзката. Той може да е и един от председателите на общинските структури.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Рибата в морето, тигана на огъня...
    Всеки член на УС да има равн глас. Но... 1, 2 и 3 по членове и семейства да имат право на "вето".
    Рибата вече цвърчи и в събота ще я вадим от тигана. Въпроса е да не я извадим сурова или обратното - много прегоряла.

Колкото до ветото - дадем ли за нещо право на ВЕТО, бъди сигурен, че всяко едно решение ще бъде блокирано още в зародиш. По-скоро друго - трябва да си изясним кои решения се вземат с 50% +1 и кои с 66.7% + 1.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    И в Плевен и в Пловдив на пчеларските срещи се събрахме около педесеттина човека, може и малко повече да са били(определено не повече от 100), и то на пчеларски изложения, та къде ти толкова хора(над 300) ще ги съберете само за едното му "съвещание"(отчетно или каквото и да е там събрание)...?!? Освен ако не им се плати транспорта, безплатен хотел, храна и командировъчни.

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Не се занимавам с пчели! Опитвам се да опазя едни пчелари от други пчелари да не се крадат като цигани! Иначе във форума съм официално заклеймен като форумния трол.
    Това достатъчно ли е?
    Не ми се сърди.
    Ама тука пчелите са на първо място. Ние ще пукнем, те ще останат.
    Не е голяма философия. Взени си 2-3 кошера с пчели. Много помагат във всяка насока. Примерно че не всички закони са "писани" и "доказуеми". Ако не ми вярваш, питай Матеев.
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
    И в Плевен и в Пловдив на пчеларските срещи се събрахме около педесеттина човека, може и малко повече да са били(определено не повече от 100), и то на пчеларски изложения, та къде ти толкова хора(над 300) ще ги съберете само за едното му "съвещание"(отчетно или каквото и да е там събрание)...?!? Освен ако не им се плати транспорта, безплатен хотел, храна и командировъчни.
    В закона е предвиден статута на "падащия кворум". Колкото дошли - толкова! Те решават. А недошлите после да се обясняват пред избралите ги!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    ....... Примерно че не всички закони са "писани" и "доказуеми". Ако не ми вярваш, питай Матеев.
    Ха-ха .....
    Аз си наех юристи, за да ме съветват в борбата с Ганчо и Майкопроизводителната асоциация, и знаете ли коя беше първата консултация, която ми я дадоха?

Цитирам: Матеев, трябва да знаеш, че правото и правдата са две различни неща. Не ги бъркай едното с другото .............

Страница 31 от 64 ПърваПърва ... 21293031323341 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •