Тук не става въпрос за критика, става въпрос за не компетентност в исказваниях. Човек който не минал през стъпала за създаване на една организация не може да рассъждава на тази тема, що то меркантилни желания и амбиции преплетени с абсурдностью предложений пречат за напредване в решаване на организационни въпроси. Пчелари разберите, прикалено говорене и писане взема много енергия която необходима за други, важни за обща кауза въпроси. Всички Ваши искания можем да ги изброим на пръсти и ново няма да има в раздел искания на пчелари. Тук пишат много малко представители на бранша и те немогат да постигнат единомишлене. Или поне поносимост помежду си. Мен ми е все тая, аз имам достатъчно за да си гледам работа, Матеев има повече от достатъчно, а Ви какво имате? Той ви предложи да ви даде в ръцете ръчаги за регулиране на управление от пчеларски общински дружества през областни организации състоящи от председатели на общински дружества. И какво? Вие от прекалено мислене измисляте луди простотии! Защо заяждатесь и захващате всичко което ви дават и го обръщате срещу всеки който дава? Защо дразните? Защо не помагате а пречите? И още има защо.... ! Харесате Ганчо- Ваш е избор и той е Ваш водач, тогава не плюйте в него зад гърба му. Що то в лицето му усмихватес и сте лоялни а зад гърба го плюете. Не харесвате Михайлов, същите правила и към него. Лично няма нищо общо с общото, разберите го. Не искате да има промени за подобряване, ок, стойте на страна, но след това не крищите че никой не ви канил за раздяла на баница. Бъдете изнудвани и принуждавани, това е Ваше решение като и да бъдете свободни и отговорни. Аз не агитирам за никой, аз действащ пчелар който пробвал и разбрал че може да направи нещо, може да обедини поне малка част от пчелари и съм горд с това и съм благодарен на всички които повярвали в мен. Бъдете разумни и давайте да мислим позитивно а не да търсим късури на всеки който иска да направи нещо полезно за общо благо.