Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 23 от 64 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 221 до 230 от общо 640
    Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    http://www.moreto.net/novini.php?n=243497, четите и пишите мнения, след това ще пиша аз. Това е от мен за всички ни.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Добре де. Хайде - чакам разумни алтернативи от критикуващите. Хайде - намерете я вашата обединяваща фигура. Хайде - направете план, жертвайте се и направете нещо повече от стандартното мърморене.

Знаете ли по какво се различавам аз от мърморещите?

Ами по това, че мърморещите вечно мърморят, но когато опре до действия или до даване на пари, мислят си, че някой друг трябва да го направи. От тях мърморенето, от другите - работата и саможертвата.

Аз правя точно обратното - заставам зад всяка една моя дума и не очаквам друг да ми свърши мръсната работа. Върша си я сам и се жертвам сам и това многократно съм го доказвал. Вярвам в собствените си сили, в собствените си анализи на ситуацията, и в собствените си решения на базата на тези анализи. Цял живот това съм правил - вземал съм трудни решения в условията на недостиг на информация. В това съм специалист и именно това ми е помогнало да се издигна в бизнеса и в живота и да постигам победа след победа. Аз не се нуждая от вас - мога и сам да си решавам проблемите. За момент си помислих, че мога да ви бъда полезен, защото имаме общи проблеми, но явно вие не го разбирате и не го заслужавате. И знаете ли какво може да бъде следващото ми решение - ами разделяме се и нека всеки да си се оправя кой както може. Аз ще се оправя бързо и лесно и досега можех да го направя 100 пъти, а на вас........... на вас мога само да ви пожелая успех в едно начинание, в което не ми се сърдете, ама сте много начинаещи, незнаещи и неподготвени. Успех.........

За тези, които все още ми вярват - можем да продължим комуникацията на ЛС. За останалите - успех с организационните ви способности. Практикувайте и не се отказвайте и все някога ще натрупате необходимия опит и знания. На мене ми трябваха 30 години, надявам се вие да сте по-добри. Още веднъж пожелавам ви успехи, при това искрени ......

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    Матеев, успокой си нервите, действаме по план, който е снас да заповяда, който е против да ходи, общо взето за това имаме Ганчо, той май в начало имал същи цели но опря в реалност. Аз го правя от сърце и не искам да ми се връща нищо, господ им съдия на тези които благодарни и които озлобени. Той ще ги съди и ще им дава.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    То е ясно, че сте се решили, но за да се изясни картинката пуснете една анкета. Поне ще разберете, какви са настроенията на част от пчеларите.

Автор
    Регистриран
    09.01.2011
    Пчеларски район
    Ябълково, обл. Хасково
    Напротив, Матеев, нуждаеш се от всички, ако целта е обединение. Сам какво ще организираш? А всички искат нова организация без "Ахмед Доган начело на БСП"...
    Ако вървиш след муха, ще стигнеш до лайно...

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    ..... и без Бойко Борисов и без Волен Сидеров и те май други не останаха............ И ся кво, па че гласуваме за бат Бойко...........

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Нещо не разбирам. Зовете пчеларите в цяла България да регистрират дружества като после ще им покажете верния път. Само след няколко часа след изказани няколко несъгласия и една критика свивате платната и толкова. Който ми вярва да ми вярва. Еми никаква търпимост към мнението на останалите всъщност. Еми вие сега като не чувате, желанията като се доберете до УС-ти и т.н. тогава........
    Аз все пак не разбрах какви са целите които ще се преследват? Толкова ли са тайни или просто не всички са за казване? Какъв е толкова проблема да формулираме цели. Да видим какъв е пътя за постигането. Да тръгнем по пътя. Подкрепете ме, а аз после ще ви кажа как ще се оправим вече сме го играли тоя филм десетки пъти.
    Искам ясно да се разберем АЗ НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ВАС ГОСПОДИН МАТЕЕВ, но няма как да подкрепя нещата по този начин и това, че не мен не ми харесва не означава, че така се чувстват останалите. Продължете заради тях. Повечето захващаме здраво работа след няколко дни и ако до края на месеца не се случи нещо сериозно лятото си отива. Нека плановете да са за активни действия след сезона, защото и без това така ще стане. Има време за сериозни неща, а не за половинчати решения с участие на стари к..ви. Казвам това, защото Ганчо категорично се противопоставя на работата на работната група и разпраща по места декларация за гласуване в която се твърди, че не се желае обединение и че подписа му в споразумението се е разчел погрешно. Той твъди, че се е подписал за друго. На следващото заседание ще ви стовари протоколи за гласуване на този "позив" от сумати регистрирани организации и филма преди сезона свършва.

Автор
    Регистриран
    19.11.2010
    Пчеларски район
    Павликени-Сухиндол,
    Утре, 10 март ще започне и предполагам завърши набързо приема на оферти за популяризирането на меда, предполагам- вече са се разбрали/ вождове и шутове/ и нека Матеев се поинтересува, кои ще са бенифициентите - и предполагам да не им "превзема" управителните съвети. И преди съм споделял и сега пак да напиша- тръгнете отдолу, от общинските дружества, 150 дружества минимум по 7-8 човека -1000 члена. Няма друга пчеларска организация и няма как да има- областни- окръжни не ни трябват, поне на този етап. След десетина дни всички ще са по пчелините и точно това "безвремие" играе в полза на едни, но и в ущърб на пчеларите. Но както пише Слав- направете го "от сърце"!

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от jojonov Виж публикацията
    Напротив, Матеев, нуждаеш се от всички, ако целта е обединение. Сам какво ще организираш? А всички искат нова организация без "Ахмед Доган начело на БСП"...
    Аз не се нуждая от никого, защото не се нуждая от никакви субсидии. Моята борба е друга - майкопроизводствения монопол, и аз мога да си я водя и без обединение на пчеларите. Опитах се да съчетая моята и вашата борба в едно, защото първопричината е една, но ако всеки ден ме препъвате и бавите, явно това няма как да стане.

Не осъзнаваш ли, че няма как едновременно да се угоди на 30 000 човека с 30 000 различни мнения? И всеки един от тях да се инати, да тропа с крака и да иска да стане точно на неговата. Забележи - никой от тях не дава РАЗУМНА АЛТЕРНАТИВА. Никой от тях не си мърда пръста да свърши поне някаква, макар и дребна организационна работа. Никой от тях не си прави труда дори и да прочете доводите на другите. Просто се е запънал и бойкотира всяка една разумна инициатива, просто защото така му е на кеф. И именно затова пчеларите СА РАЗЕДИНЕНИ и ЗАВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНАТ ТАКИВА. Е кажи ми тогава каква борба да водя? Какви вятърни мелници да гоня?

Имам три въпроса към дежурните критикари:
    Колко от вас си направиха труда да изтеглят устава на Мишо Михайлов, и да го прочетат? Николко...........
    Колко от вас откриха в този устав поне един недемократичен текст, че да го подложим на обсъждане и да се борим да го променим? Николко....
    Колко от вас си имат макар и най-малка идея какво трябва да се направи и в каква последователност, за да успеем? Николко......

Е аз ще ви кажа. Ако ще правим нова организация, то тя ще има АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ УСТАВ като на Мишо Михайлов. Няма как да го направим по-добър, защото и съществуващия си е добър. Но вие дори няма да го разберете това, защото няма да си направите труда дори да го прочетете, а камо ли и да го обсъждате или да правите опити да го подобрите. И тогава задавам въпроса "За какво ни е тази организация и с какво тя ще е по-добра от организацията на Мишо?".

Дааааа, това е истината. Дори и да направим нова организация, тя ПО НИЩО НЯМА ДА СЕ РАЗЛИЧАВА от тази на Мишо. Ааааа забравих - ще се различава по това, че за вожд ще изберем АРМЕНСКИЯ ПОП, защото друга обединителна фигура си нямаме. А за финансиране на тази организация ще ходим да просим по улиците, като водим със себе си по една мечка и свирим на гъдулка, докато тя потропва.

В същото време вече има добра организация с добър устав и с достатъчно на брой съществуващи членуващи организации. Просто трябва да добавим още организации, да ги накараме да се регистрират официално и после нека те да си решават ще го държат ли Мишо или ще избират някой друг. Не разбирам какъв е проблема и защо ние трябва да решаваме кой ще бъде бъдещия вожд? Ние трябва да търсим БЪРЗ И ЛЕСЕН НАЧИН ЗА ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ ОБЩИНИ и нищо повече. И после нека лидерите на тези общини да вземат СЪДБАТА СИ В СВОИ РЪЦЕ и да си назначат за управителен съвет и за лидери НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ ОТ ТЯХ.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Какво означава да те препъваме и бавим. Че това не ти е фирмата и да няма никаква критика. А устава съм го чел и пръв съм взимал отношение по всички документи, които са поставяне за разискване в този форум от както участвам. Пръв бях и човека който ти каза че майкопроизводител няма да станеш така лесно.
    Голяма любов с този Михайлов ви разтресе бе. НЕ МУ ВЯРВАМЕ!!!

Страница 23 от 64 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •