Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
Не съм съгласен.
Матеев, започваш да предаваш доверието което ти се възлага.
Никой нищо не ми е възлагал. През последния един месец жертвах личния си бизнес, за да направя нещо полезно за пчеларите. И когато напиша нещо във форума, обосновавам се много добре, като описвам всички плюсове и минуси. Много е лесно някой да стои отстрани и да ми гледа сеира, и после с две думи да отсече "Не съм съгласен". И аз мога така. Нормално е човек да има друго мение, различно от моето, ама хайде - разкажи за него. Загуби един месец лично време в запознаване със ситуацията, изпиши 100 постинга във форума с твоето мнение и обоснови начина си на мислене с разумни доводи.

Иначе така всеки може с две думи да затрие едномесечен труд и обосновки на някого. Особенно провокаторите на тази идея точно така и ще постъпят. Но нека не забравяме, че НИЕ ТЪРСИМ ОБЕДИНЕНИЕ, а не РАЗЕДИНЕНИЕ. А обединението на много на брой различно мислещи хора предполага, че на всеки един от тях ще му се наложи да направи някакъв личен компромис. Аз също съм склонен на компромис, особенно когато не виждам никаква друга разумна алтернатива.

Така че критики не приемам, или по-точно приемам само ако заедно с тях има предложена някаква друга РАЗУМНА АЛТЕРНАТИВА.